2777
2789
عنوان

با همچین ادم بیشعوری باید چطور رفتار کرد؟؟+(لینک)

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 27 پست
ایشون دوسته یعنی؟؟

انقدر ازشون ضربه میخورم که واقعا حس میکنم دوستامو از تو جوب پیدا میکنم😐

درست زندگی کن،تنها میخوابی توی قبرت!‌🤍کامنتامم لایک کنید خوشم میاد🗿عاشق رنگی نوشتن توی نی نی سایتم ولی هیچوقت حوصله ندارم:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟ یعنی بزارم یه همچین طرز فکری داشته باشه؟و اونم فکر کنه من قبول کردم حرفشو؟

نه عزیزم شما چیزی که فکر میکنی درسته رو انجام بده 

اصلا ازش نخواین مثل شما فکر کنه یا شما مثل اون چون لزومی نداره اگر هم نمی‌تونید لا وجود تفاوت عقیده دوست های خویی باشید که هیچ دوستی رو تموم کنید البته که حرفشون اصلا خوب نبوده حق دارید ناراحت باشید

شما رفتار اشتباه یه نفر رو دیدی راجع به همه حرف خوبی نزدی  به نظرم درست نیست البته خب آموزه ها ...

دیدی الان بحث چیه مشکل اینه اگه سر هممون تو زندگی هم نباشه مشکل پیش نمیاد ببین حرف منو توهین حساب کردی خودت هم توهین کردی همه همینن توهین ببینی سکوت نمیکنی چون ماها خدا نیستیم بخشنده باشیم توهین بشنوی ادعا خوب بودنم کنی تهش توهین میکنی 

دیدی الان بحث چیه مشکل اینه اگه سر هممون تو زندگی هم نباشه مشکل پیش نمیاد ببین حرف منو توهین حساب کر ...

من توهین نکردم دوست عزیز و البته که حرف اون خانم‌ هم اصلا خوب نبوده ولی این اصلا ار زشتی واکنش شما چیزی کم نمیکنه خب شما ببین چه حرفی زدی اگر همچنان فکر میکنی درسته من حرفی ندارم

من توهین نکردم دوست عزیز و البته که حرف اون خانم‌ هم اصلا خوب نبوده ولی این اصلا ار زشتی واکنش شما چ ...

جمله اخرت کاملا توهین بود من نگفتم کارم خوب یا بد یا نگفتم درست یا غلط تو همون متن هم گفتم بااحترام به تموم عقیده ها یعنی چ پوشش ازاد چ پوشش کامل ولی اخلاق من همینه خوبی ببینم خوبی میکنم توهین کنن توهین میکنم مثل اینه خود طرف رو نشون میدم 

جمله اخرت کاملا توهین بود من نگفتم کارم خوب یا بد یا نگفتم درست یا غلط تو همون متن هم گفتم بااحترام ...

خب من نباید اصلا با شما بحث میکردم 

چون من در هر شرایط در شان شخصیت خودم رفتار میکنم نه دیگری 

و خب اگر بخوام هر چیزی به کسی بگم با احترام‌فقط خودش رو خطاب قرار میدم و به یه قشر توهین نمیکنم 

به خودمم اجازه نمیدم وقتی ناراحتم هر حرفی رو بزنم 

حالا متوجه شدین که اینکه آموزه ها متفاوته توهین نیست بلکه حقیقته رفتار آدم ها آیینه دیگران نیست انعکاس شخصیت خودشونه 

موفق باشی

خب من نباید اصلا با شما بحث میکردم  چون من در هر شرایط در شان شخصیت خودم رفتار میکنم نه دیگری& ...

شما اگه تفکرت این بود دخالت نمیکردی نظر خودت رو میدادی 

شماهم موفق باشید 

شما اگه تفکرت این بود دخالت نمیکردی نظر خودت رو میدادی  شماهم موفق باشید

در جواب شما چیز هایی نوشتم‌ چون نمیدونستم از قصد به خودت اجازه دادی که به خاطر رفتار یه نفر به همه توهین کنی متاسفانه مشکل شما را کس دیگری باید حل میکرده که کوتاهی کرده بازتابش توی اجتماع این شده

در جواب شما چیز هایی نوشتم‌ چون نمیدونستم از قصد به خودت اجازه دادی که به خاطر رفتار یه نفر به همه ت ...

خداروشکر شما رو اون یه نفر خیلی عالی تربیت کرده ک همش دوس داری بحث کنی و هعی دخالت میکنی تو چت بقیه اگه همون یه نفر به شما یادداده همش دعوا کنی بحث کنی به من یاد نداده پس من حوصله بحث ندارم خوشحال میشم جای دیگ ای برای بحث پیدا کنی 

در جواب شما چیز هایی نوشتم‌ چون نمیدونستم از قصد به خودت اجازه دادی که به خاطر رفتار یه نفر به همه ت ...

و خیلی عالیه ک شخصیتت اصلا توهین کردن بلد نیس و بااحترام صحبت میکنی ممنون ک نشونم دادی حالا خوشحال میشم دیگ رپلای شمارو نبینم خدانگهدار