2777
2789
عنوان

شخص اول زندگیت کیه ؟کی اولویت زندگیته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه بازی😂در واقع همسرم ادم عافل و منطقی ایه و اون بچه هه همیشه منم🤣واس همین واسم جا نمیوفته این مس ...

ببین یه احتمالی هس ک همسرت خودشیفتس و میخواد تو رو مث موم تو دست داشته باشه و هرجور بخواد بچرخونه البته احتماله

حرفت واقعا درسته، مردا حس حسادتشون خيلي زياده👌

مخصوصا روی پدر دختر بیشتر حساسن و حسادت میکنن . من بعد از یه مدت فهمیدم شوهرم داره خیلی زیرپوستی رابطه منو بابامو خراب می‌کنه . از همون موقع دیگه اسم بابامو یا کارای بابامو یا مدح و ستایش بابامو پیشش نگفتم 😅 حتی گاهی میگفتم چقدر خوبه که تو بعضی رفتارای بابامو نداری 

بخدا به جون خودم انقدرررر رابطش با خودم و مخصوصا با بابام خوب شد که نگو 

ولی در واقعیت یه تار موی بابامو به صدتا شوهرم نمیدم‌🤣 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

از نظر اصولی بخای بدونی جایگاه این دو شخص فرق می‌کنه ینی نوع دوست داشتن فرق داره. خوشحال هم نباش که ...

خیلی جالبه همه ی این حرفا ک شما گفتیو همسرم خودش پرو همون حرفا و گفت مادرم عشقمه و خیلی دوسش دارم(چون منم خوشحال نشدم و گفتم درست نیست که مادرتو نادیده بگیری اون مادرته و کلی زحمتتو کشیده)و اون گفت ک اره راست میگی ولی تو مهمتری چون در نهایت تویی که تو زندگی من میمونی😂دقیقا همینطور ک شما گفتی منم گفتم از کجا معلوم من زودتر از مامانت نمیرم؟و اون بیشتر ناراحت شد😑😐چون طولانی میشد نگفتم اینارو همونقدم ک گفتم خیلیا نخوندن☹😒😭😂مرسی از شما ک وقت گذاشتیو خوندی😘

خیلی جالبه همه ی این حرفا ک شما گفتیو همسرم خودش پرو همون حرفا و گفت مادرم عشقمه و خیلی دوسش دارم(چو ...

من خیلی کتاب میخونم کتاب های که به بهبود رابطه کمک می‌کنه هیچ وقت برای چیزی که اتفاق نیوفتاده برنامه ریزی نکن مثلا این حرف که از کجا معلوم من زودتر نمردم اصلا درست نیست. و اینکه یادت باشه جلو شوهرت پدرت رو زیر پا نندازی و جلو پدرت هم شوهرت رو یه جوری رفتار کن که بفهمن هر دو شون به نوبه خودشون برات عزیزن. خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
ببین یه احتمالی هس ک همسرت خودشیفتس و میخواد تو رو مث موم تو دست داشته باشه و هرجور بخواد بچرخونه ال ...

🤔🤔گاهی خودمم اینطور حس میکنم ولی همسرم ادم متواضعیه و همیشه دستش به خیره و خودشو بخاطر بقیه نادیده میگیره و همش بفکر بقیس تا خودش حالا همجین ادمی جطور میتونه همزمان خودشیفته هم باشه😂😂😂

نه نگفتم پدرمو به تو ترجیح میدم فقط گفتم من بین شما دوتا نمیتونم انتخاب کنم دوتاتون برام مهمید دروغم ...

ببین اصلا لازم نیست تمام حقایق رو واسه شوهرت بازگو کنی . حقایقی که باعث باشه رابطتون خراب بشه به چه دردی میخوره ؟ 

تو ایمان داری که پدرت دوستت داره و پشتت بوده .تو دلت دوسش داشته باش و همیشه احترام بزار . هیچ نیازی نیست چیز اضافه ای بگی .هرچی بیشتر خوبیای باباتو بگی تو چشم شوهرت بدتر میشی هم خودت هم بابات

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

من خیلی کتاب میخونم کتاب های که به بهبود رابطه کمک می‌کنه هیچ وقت برای چیزی که اتفاق نیوفتاده برنامه ...

والا من جلو بابام همیشه پشت شوهرمم جلو شوهرم پشت بابام هردوشونم گاهی حسودی میکنن به هم اختلاف عقیده هم دارن زیاد متاسفانه ک دامن میزنه ب این موضوع😑😂

به فکر بقیه نیس با اینکارا میخواد تایید بگیره ازبقیه البته شاید

نه اینجوری نیست😂یه جوری به بفیه کمک میکنه ک متوجه نشن این کمک کرده همیشه دوس داره گمنام بمونه دنبال تایید نیست بهیچ عنوان😞

نه اینجوری نیست😂یه جوری به بفیه کمک میکنه ک متوجه نشن این کمک کرده همیشه دوس داره گمنام بمونه دنبال ...

خب ببین خودشیفته همه اخلاقاش ک بد نیس حالا این ک من گفتم احتمال بود خودت باید همه رفتاراشو درنظر بگیری نتیجه گیری کنی