اگه ازتون بپرسن بین پدر و همسر یا امثالهم کدوم براتون مهمتره شما جوابتون چیه؟من چن شب پیش باهمسرم سر یه موضوعی(که ایشون بمن یه مطلبیو گفتن و من در نهایتا تحت شرایط خاصی به حرف پدرم گوش کردم که کاملا مخالف حرف همسرم بود😑ینی تو اون شرایط راه دیگه ای نداشتم) بحثم شد و اینکه ایشون از من پرسیدن مهمتربن ادم زندگیت کیه گف بین منو بابات کی مهمتره واست من گفتم جفتتون😑بعد ایشون باز تاکید کردن نه فقط یکی من گفتم نمیتونم بهیچ عنوان بابامو بیخیال شم تو هم ولی مهمی برام ولی اون ناراحت شد گف من بین مامانم(باباش فوت کرده) و تو تورو انتخاب میکنم(نیاید بگید شعار داده و ازین حرفا همسر من اهل شعارو حرف نیس هیچوقتم دروغ نمیگه واس همین وقتی این حرفو زد از درون فرو ریختم و یخ کردم خیلی ناراحت شدم حس بدی بهم دست داد بعد ازون ما رابطمون همچنان مث قبل بود ولی من این موضوعو نمیتونم فراموش کنم معمولا مسایلمو خودم حل میکنم ولی تو این موندم حس میکنم الکیم ک شده باید میگفتم فقط تو برام مهمی😢😭اینطور نیست؟من اشتباه کردم بنظرتون؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ میکنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
از نظر اصولی بخای بدونی جایگاه این دو شخص فرق میکنه ینی نوع دوست داشتن فرق داره. خوشحال هم نباش که شما رو به مادرش ترجیح داده این نشون دهنده اینه که اون همه زحمت رو با یه فرد جدید فراموش کرده و گذاشته پشت سرش. در اینجور موارد باید بگی تو اولویت زندگی منی ولی پدرم هم جایگاهش ویژه اس برام. تهش هم با گفتن جمله ی بالاخره منو تو میمونیم برای هم تو این دنیا قضیه رو جمع کن
من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
من اولویت اول زندگیم خودمم ولی به همسرمم گفتم مهم ترین فرد زندگیمه و اگر خداینکرده بین دوتا گیر کنم و یک کدومشون و انتخاب کنم قطعا انتخابم شوهرمه ولی گفتم بدون خانوادم دیگه این دختر شاد و سرحال نیستم و کلا افسرده میشم بدون خانوادم ولی بازم اولویتم تویی
هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
بله دلشو شکستی خودت بودی مادرشو بهت ترجیح میداد چ حالی میشدی! برا دلخوشیش می گفتی تو
نه نگفتم پدرمو به تو ترجیح میدم فقط گفتم من بین شما دوتا نمیتونم انتخاب کنم دوتاتون برام مهمید دروغم نگفتم من پدرم خیلی بهم کمک کرده تو زندگیم همه جوره و خیلی برام مهمه و دوسش دارم همسرمم همینطور اما پدرم برام جایگاه ویژه ای داره
همه جا ک نمیشه اون اولویت باشه بگو بچه بازی درنیاره احترام پدر مادر واجبه یه جاهایی نمیشه به حرف همس ...
بچه بازی😂در واقع همسرم ادم عافل و منطقی ایه و اون بچه هه همیشه منم🤣واس همین واسم جا نمیوفته این مسئله و سوالی ک پرسیده از طرفی میگم شاید واقعا اشتباه کردم ولی ازونورم میگم نکنه اون سوال اشتباهی ازم پرسیده😐