2777
2789
عنوان

شخص اول زندگیت کیه ؟کی اولویت زندگیته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 77 پست

منم بودم حرف شما را میزدم به نظرم جواب شما منطقی هست و جواب همسرتون احساسی 

مثل اینکه بپرسه چشمتو بیشتر دوست داری یا گوشتو اگر بگی هر دوش بگه نه یا چشم یا گوش انتخاب کن 

خیلی غیر منطقیه 

اگر زمانی پسرت به همسرش بگه من تو را انتخاب میکنم بعد مامانما شما ناراحت نمیشی؟ 

خوب مادر جدا باید جا داشته باشه در دل و همسر و فرزند هم همینطور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اشتباه نکردی. 

همسرت باید بدونه که جایگاه همسر برای همسر هست جایگاه پدر برای پدر... 

نباید بگه بین اون و بابات کدوم رو انتخاب میکنی! باید بدونه که دو تا چیز که از جنس مخالف هستن رو نمیشه با هم مقایسه کرد. داره خودش رو با پدرتون مقایسه میکنه که این اصلا درست نیست.

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

اول بچه هام بعدم نمیدونم تا چند سال قبل صد درصد مامانم بود ولی  زندگی مشترکمون از ده که رد شد به مرور داره زندگی با شوهر و بچه هام جاش رو به عنوان خانواده اولم پر میکنه و پدر مادر و برادرم خانواده دوم میشن البته هنوزم مامانم اولویت بالایی داره نمیتونم بین مامان و شوهرم با اطمینان بگم شوهرم  

دخترم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه هام و داداشــــــام 

شوهر بمیره بهتره برام

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

همسرم

چون خودشو بهم ثابت کرده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

همسرم قطعا 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️