2777
2789

در ضمن چیت از زن گلزار کمتره

با ۲۰ سال اختلاف سنی 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

نظر هرکسی متفاوته

بنظر من خوبه چون پخته ست

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

19 سال اختلاف سنی داریممم

جدا؟ خودت چندسالته اون چندسالشه؟ واقعا حرف همو می فهمید؟ توی یه دنیا هستید؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
جدا؟ خودت چندسالته اون چندسالشه؟ واقعا حرف همو می فهمید؟ توی یه دنیا هستید؟

17

36

نه فقط جفت مون به فکر پول هستیم راستش فقط برای منفعت ها باهم هستیم😑

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

چرا وقتی من تاپیک میزنم فاصله ۱۰ سال ،همه میگن اوکیه ،ولی وقتی ۱۱ سال میاد وسط همه میگن نههههه؟؟؟

الان منم کراشم ۱۰ سال ازم بزرگتره موندم چیکار کنم 

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
17 36 نه فقط جفت مون به فکر پول هستیم راستش فقط برای منفعت ها باهم هستیم😑

باهم ازدواج کردین یا فقط ارتباط دارین؟ خداییش خیلی اختلاف سنی زیادیه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
😂😂🚶‍♀️ اختلاف سنی مهم نی سن یه عدده😕😂به دست اوردنش مهمه که ماشاله خاطر خاه زیاد دارن😂😂

تو فقط بخواه شده میرم میگم ریحون میخوادت بی احساس🤣

اون یکی هم ک مال خودمه ب تو نمیدمش🤣🩴

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
باهم ازدواج کردین یا فقط ارتباط دارین؟ خداییش خیلی اختلاف سنی زیادیه

نه فقط باهمیم

ولی خوشم میاد ازش اونم زیاد پیگیر‌منه

هرکز به فکر ازدواج باهاش نیستم همش آفریقا آنتالیا این ور اون وره با کلی دختر

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
تو فقط بخواه شده میرم میگم ریحون میخوادت بی احساس🤣 اون یکی هم ک مال خودمه ب تو نمیدمش🤣🩴

😌😂جون میخوام اقا میخوام اصلا مگه شوهرم نی الان؟/:😂

ها واس خودته به هم میاید😍 خوشبخت شید😁🚶‍♀️

:) https://daigo.ir/secret/1839468111 

نه فقط باهمیم ولی خوشم میاد ازش اونم زیاد پیگیر‌منه هرکز به فکر ازدواج باهاش نیستم همش آفریقا آنتا ...

آهااا...به نظر من وقتتو با آدمای سمی نگذرون. بیشتر از منفعت ضرر میرسونن