2777
2789
عنوان

ی خانم نیازمندی اومد محل کارم

102 بازدید | 5 پست

بچه ها من محل کارم دو طبقه است بالا صندوق قرض الحسنه هست پایین لوازم خونگی بعد دو روز پیش داخل لوازم خانگی بودم ی خانمی بود وضع مالیش خوب نبود بچه هاش یتیم بودن اجاره نشین بود گفت کولر پنجره ای قسطی می‌خوام بعد خب کولر پنجره ای نداشتیم گفتمش نداریم نمی‌دونم کی برامون بار می رسه فعلا نداریم مگه اینکه سفارش بدیم بهش گفتم سفارش هم بدیم قسطش میوفته ماهی سه تومن تقریبا میتونی بعدا قسطش رو بدی گفت هر ماه نمی تونم باید چند ماه کار کنم بعد هی چند ماه چند ماه پول بدم بعد خب ما چک هم ازشون می‌خوایم به عنوان ضمانت اگه از سه قسط بیشتر شد چکش رو برگشت می‌زنن شرایطش رو برا رییس اونجا توضیح دادم زیاد مایل نبود سفارش بده پیش خودم گفتم خوبه با پولی که الان داره خودمم یکم پول جمع کنم دست دوم بخریم دوباره گفتم اگه اون دست دوم خراب شد ممکنه گیر بیوفتم که چرا کولر خراب خریدم براش الان نمی‌دونم چیکار از طرفی نگرانشونم که کولر ندارن از طرفی رییس اونجا هم فکر نکنم سفارش بده براشون خودمم پول ندارم کمکش کنم گیر کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.