2777
2789
عنوان

همه دکترا دروغ گو شدن؟نزدیک به ۳میلیونم رفت برا اشتباه پزشکی...

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 52 پست

فامیل ما هم برا آب مروارید رف چشمشو جراحی کنه متخصص اصلا تشخیص نداده بود که قرنیش مشکل داره و عملش کرد و باعث شد یه چشمش نابینا بشه و فقط پول عمل قرنیه ای که فقط برا زیبایی بهش دادو اصلا هم براش مهم نبود طرف نابینا شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیل ما هم برا آب مروارید رف چشمشو جراحی کنه متخصص اصلا تشخیص نداده بود که قرنیش مشکل داره و عملش ک ...

وای....مامان بدبخت من که رفت افتادگی رحم عمل کنه روده رو اسیب زدن....

من رفتم یه دکتر زنان معروف برای بارداری، اول اینکه خودم ۴هفته باردار بودم نمیدونستم و خانم سنو کرد و ...

خدا ازشون نگذره  اینا فقط میترسونن و تیغ میزنن

ایقدر پولدارشدن  معلومه از جیب منو شما برمیدارن  بعد باید بجاش حالمون بهتر بشه میبینیم مریض تر بد حال تر میشیم 

مثلا میریم یه دندونو درست کنیم ب سال نشده دوتای کناریشم خراب میشن  آدم شک میکنه نکنه عمدا  خودشون خرابشون میکنن

دکتر خوبی نرفتی ، منم یه دکتر بد رفتم منو هزار تا آزمایش فرستاد اخرم تشخیص اشتباه داد داروی اشتباه داد ، ولی یه دکتر کار بلد رفتم بعد اون ، فقط با یه آزمایش مشکلمو فهمید و با یه دارو مشکلمو حل کرد خدا خیرش بده

❤️
خدا ازشون نگذره  اینا فقط میترسونن و تیغ میزنن ایقدر پولدارشدن  معلومه از جیب منو شما ...

اره واقعا پات ب دکتر باز بشه دردات ده برابر میشن این دردت خوب میشه از چند جا دیگع میزنه بیرون

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !
پدرم چندسال پیش دندونشو عصب کشی و پر کرد یکی دوسال پیش ماده اش در اومد بابام میگفت حس میکنم یه چیزی ...

روی کانال های دندون عصب کشی شده پنبه میذارن که اگر دندون دوباره پوسیده شد محل کانال ها رو بدونن و اصطلاحا پرف نکنن دندون رو. بحثش خیلی طولانیه سخته توضیحش. ولی بهتره وقتی تو چیزی تخصص ندارین این شکلی قضاوت نکنین

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
من چقدر از واکسن کرونا که پدرم مجبورم کرد بزنم پشیمونم! از واکسن به این ور ضعیف شدم!

90درصد اونایی ک واکسن زدنن همینن  دیگه اون آدم سابق نشدن  سیستم ایمنی بشدت ضعیف شده هر هفته نهایت ب ما نشده مریض میشن  عزیزم تا میتونی حجامت طب اسلامی انجام بده بلکه سم های مزخرف از بدنت خارج بشن

شما مگه باردار نبودي عزيزم ؟فكر ميكنم قبلا تو يه تاپيكتون گفتيد بارداريد؟ ولي كلا براي درد هاي ...

الان یادم اومد چرا تاپیک آزمایش اشتباهم حذف شده.یه دختر ۱۷ ساله راجب سقط توی تاپیکم نوشت.حذفش کردن 

من کارت خریدم میدونستم الکیه‌..

خوب کاری کردی 

ملت الان فرت و فرت سکته میکنن همه شم بخاطر واکسناس  عین الهی هم عین خیالش نیست  د نامرد هموجور ک کرونارو جدی گرفتی الانم عوارض واکسنارو جدی بگیر و مردم رو با دارو گیاهی و حجامت طب اسلامی نجات بده