2777
2789
عنوان

همه دکترا دروغ گو شدن؟نزدیک به ۳میلیونم رفت برا اشتباه پزشکی...

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 52 پست

دکترا برا پول همه کار میکنن الان که مالیاتشون زیاد شده که بدتر من میرفتم دکتر سونو وآزمایش رو تا ده روز میبردی ویزیت نمیگرفت الان مثلا میگه یه هفته دیگه بیا بعد سونو مینویسه برا ۲۰روز بهد که رفتی نشون بدی یه ویزیتم برا اون بگیره واقعا مردم براشون اصلا ارزشی ندارن فقط پولو میبینن

من رفتم یه دکتر زنان معروف برای بارداری، اول اینکه خودم ۴هفته باردار بودم نمیدونستم و خانم سنو کرد و تشخیص نداد من باردارم و گفت بلهههه pco هستی تنبلی تخمدان داری یه تومن داروی ازاد برام نوشت با اینکه گفتم از ی شهر دیگه اومدم و امروز برمیگردم و امپولاهو یخچالی بود باید میگفت برو شهر خودت بگیر ولی گفت نه همین الان برو از داروخونه فلان بگیر داروخونه ای ک قرار داد داشت باهاش من الکی رفتم داروها گرفتم ن خودش ن پرسنل داروخانه نگفتن امپولا یخچالی ان و اونا ک خراب شدن ب کارمم نمیومدن چون ب لطف خدا باردار بودم 

میخوام بگم چقد پول پرست شدن این دکترا فقط پول میشناسن و بخاطرش هر حرفی میزنن ب ادم

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۴سال پیش یه دندون عصب کشی کردم پر مردم و کامپوزیت اون موقع حدود ۲میلیون خرج برام داشت، که الان ش ...

وای خالم رفت برا عصب کشی یه کار کردن الان باید ایمپلنت کنه دکتر ام کفت عذر میخوام همین!

متاسفانه وجدان پزشکط از بین رفته

سال گذشته برای درد شکم رفتم دکتر 

کلی هزینه آزمایش و سونو و... فقط هم هر دکتر جایی که خودش میگه رو قبول داره.

اثری نداشت تشخیص درستی هم ندادن

تا اینکه یه دکتر خیلی تعریفش شنیدم رفتم

با حال بد

یه آزمایش نوشت گفت حتما فلان آزمایشگاه برو اگر مثبت بود فوری بیا بنویسم کلونسکوپی

چقدر ترسوندم که همه اش گریه میکردم توو ماشین

انقدر ترسیدم تا صبح و اون آزمایشگاه نمیخواستم صبر کنم

رفتم یه آزمایشگاه که میشناختم

خدا خیر بده پزشکش رو

گفت خانوم اگر الان این تست بدید مثبت میشه و مثبت کاذب هست

دکترت عمدا نگفته.

چون داروهایی که توو نسخه مصرف کردی باعث مثبت کاذب شدن میشه

اصلا دردت هم همونا تشدید کرده

سه روز دارو ها رو نخور بعد بیا آزمایش بده.

من از استرس چندتا موهام سفید شد در یک ساعت!

حیف پول ک الکی حروم اینا و قرص و واکسن های مضخرفشون بشه  بخدا اگه همین پول خرج تغذیه سالم بشه خیلی از دردا و مریضیا پیش نمیاد 

خداروشکر حدود 10ساله هیچ قرص و واکسنی استفاده نکردیم  نه خودم ن شوهرم ن بچه هام   راحتم بخدااااا

دکترا برا پول همه کار میکنن الان که مالیاتشون زیاد شده که بدتر من میرفتم دکتر سونو وآزمایش رو تا ده ...

واااقعا شوهرم عمل کرد دکتر گفت ده روز دیگه بیا برا کشیدن بخیه ۱۵۰ تومن جدا ویزیت گرفت ۱۰۰ تومن جدا برا کشیدن بخیه، بعدشم چن تا بخیه هم جا موند تو زخمش 

واقعا انصافه 

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !
وا این چیه میگید، درد شکم هر چیزی ممکنه باشه به خاطر همین دکتر فرستاده ازمایش های مختلف مطمئن بشه چی ...

به من گفتن تنبلی تخمدان داری نه عفونت ادراری!!!و کلی ازمایش خون دادم!سرم اشتباه زدن...گفتن بارداری!همچی باهم

شما مگه باردار نبودي عزيزم ؟فكر ميكنم قبلا تو يه تاپيكتون گفتيد بارداريد؟ ولي كلا براي درد هاي ...

اگه چک کنی متوجه میشی ،گفتم ازمایش خون اشتباه بوده.رفتم عصرش یبار دیگه ازمایش دادم