2777
2789
عنوان

همه دکترا دروغ گو شدن؟نزدیک به ۳میلیونم رفت برا اشتباه پزشکی...

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 52 پست
اره واقعا پات ب دکتر باز بشه دردات ده برابر میشن این دردت خوب میشه از چند جا دیگع میزنه بیرون

هر قرص ک بخوری زحمت کلیه زیاد میشه 

10..15تا قرص ک تو یه ماه استفاده بشه این کلیه داغون شده س

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرجا انجام بدی خوبه بین دوتا کتف بهتره

بعد از انجام حجامت چی استفاده کنیم جای زخمش نمونه؟

من قصد انجامش داشتم و دارم اما جای زخمش نمیدونم چیکار کنم

و اینکه من کم خونی هم دارم اشکال نداره؟

چون اطلاعات دارید میپرسم

ممنون که پاسخ میدید

بعد از انجام حجامت چی استفاده کنیم جای زخمش نمونه؟ من قصد انجامش داشتم و دارم اما جای زخمش نمیدونم ...

جاش خیلی وقتا نمیمونه  اگه عسل کاملا طبیعی داری باخودت ببر بذاره رو زخمت  

اونقدری سرحال میشی ک رد چندتا خراش اصلا ب چش نمیاد.. 

ن اشکال نداره  مگه کم خونی مینور باشه ک اول باید با مویز و سبزی تره و انار و رب انار و برگ چغندر و  کباب گوشت تازه بره و  نخوردن چای  خونتو افزایش بدی بعد حجامت طب اسلامی انجام بدی 

حتما طب اسلامی باشه ک فقط آلودگی های خونت بیرون بیاد ن خون صاف و زلالت 

خواهش میکنم عزیزم خوشحال میشم یه کمکی کرده باشم🌺

روی کانال های دندون عصب کشی شده پنبه میذارن که اگر دندون دوباره پوسیده شد محل کانال ها رو بدونن و اص ...

دوست پدرم دندونپزشک هستن؛رفتیم پیششون گفتن بعد عصب کشی پانسمان شده و پنبه گذاشته باید موقع پر کردن پنبه رو درمیاورد و با آمالگام پر میکرد دندون رو 

نه اینکه پنبه رو بذاره؛چون ممکنه عفونت کنه و اتفاقا عفونت هم کرد و کلا اون دندون رو کشید پدرم و ایمپلنت کرد

یجوری میگید پنبه گذاشتن طبیعیه انگار تاحالا دندونپزشکی نرفتیم😅اگه با پنبه بخوان دندونمونو پر کنن که دیگه نیازی به هزینه نیست تو خونه خودمون پنبه میذاریم

ضمنا برای چیزی که گفتید ازOPGاستفاده میشه که مشخص بشه نه پنبه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دوست پدرم دندونپزشک هستن؛رفتیم پیششون گفتن بعد عصب کشی پانسمان شده و پنبه گذاشته باید موقع پر کردن پ ...

من دندانپزشکم. عفونت ممکنه به خاطر درمان ریشه نامناسب باشه.

اتفاقا گذاشتن پنبه روی کانال ها یک کار رایج هست. مقالات زیادی هم براش هست. شما حوری مطمئن حرف زدید که به علم خودم شک کردم و رفتم مقاله خوندم اینم خدمت شما

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC68

73601/

با پنبه هم پر نمی کنن فقط روی کانال رو میپوشنن برای فاصله انداختن.

متوجه نمیشم منظورتون از استفاده از opg چیه.

موقع درمان مجدد دندان وقتی با فرز داریم پرکردگی قبلی رو برمیداریم پنبه به فرز گیر میکنه و متوجه میشیم باید پایین تر نریم که اسیب به ریشه یا کف تاج دندان وارد نشه.

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
من دندانپزشکم. عفونت ممکنه به خاطر درمان ریشه نامناسب باشه. اتفاقا گذاشتن پنبه روی کانال ها یک کار ...

اگرهم اینجوری باشه ایشون یه ذره پنبه نذاشته بود که قابل دیدن نباشه

کامل یه گوله پنبه گذاشته بود توی اون پوسیدگی دندون و فقط روش رو با امالگام پرکرده بود اینجوری بود که ماده اش افتاد فقط با پنبه مواجه شدیم

هرچی با خلال دندون میکشید بیشتر درمیومد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵