2777
2789
عنوان

بیاید بگین اشتباهه کارم یا نه؟

99 بازدید | 15 پست

یه سوال ، من کالری مجازم 1200 هست روی محاسبه فرمول اما خودم عادت کردم بین 600 تا 800 مصرف کنم چیزی نمیشه؟ بده یعنی؟ گرسنه نمیشم اخه ، راحتم 

بعضیا میگن کم کالری مصرف کنی به بدن فشار میاد استپ وزنی میشی ، نکنه یه وقت وزنم استپ کنه؟؟ چیکار کنم؟

" فکت : بزرگ ترین دشمن زنان ، زنان احمق هستند ! " به امید روزی که تایپک بزنم و بگم بلاخره به هدفم رسیدم:))💚  یک عدد آرمی و کی درامر حرفه ای😎  دائم الگشنه ی سایت👹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تو تثبیتی باید همون 1200 بخوری بین 300 تا 500 تا کمترش بخوری لاغر میشی

من الان رژیم کاهش وزنم ، یعنی الان 800 کالری خوبه؟؟

" فکت : بزرگ ترین دشمن زنان ، زنان احمق هستند ! " به امید روزی که تایپک بزنم و بگم بلاخره به هدفم رسیدم:))💚  یک عدد آرمی و کی درامر حرفه ای😎  دائم الگشنه ی سایت👹
ولی مطمئنی 1200 تاست؟؟  اپ مانکن رو نصب کن اونجا دقیق بهت میده

مانکن رو دارم ، کدوم قسمتش این اطلاعات رو میده؟

میشه بدونم وزنت چنده؟ چقدر قراره کم کنی؟

وزنم 65 هست میخوام 15 کیلو کم کنم

الان سوالی که پیش میاد اینه که اونجوری خیلی لاغر میشم و اینا باید بگم من اسکینی پسندم برای همون..

چربی بدنم زیاده به وزنم دقت نکن 

وزنم 65 هست میخوام 15 کیلو کم کنم الان سوالی که پیش میاد اینه که اونجوری خیلی لاغر میشم و اینا باید ...

خب منم دقیقا مثل تو ۶۵ بودم میخواستم ۱۵ کیلو کم کنم 

اصلا کالریت و نزار رو ۸۰۰ حتی ۱۲۰۰ هم کمه تو خودت هر هفته ک‌ وزن کم میکنی وزن جدید و وارد میکنی کالریت میاد پایین تر اونوقت وقتی بشی ۵۵ چی میخوای بخوری؟ بدنت اسیب میبینه و وزنت دیگه نمیاد پاینن یا بزار مثلا رو ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ و هروقت ورزش کردی وارد کن و ب اندازش بخور یا ۱۵۰۰ بزار با سه تا چهار بار ورزش تو هفته 

خب منم دقیقا مثل تو ۶۵ بودم میخواستم ۱۵ کیلو کم کنم  اصلا کالریت و نزار رو ۸۰۰ حتی ۱۲۰۰ هم کمه ...

اگه کلا تا اخرش همون 800 کالری مصرف کنم چی؟

نمیشه چون باید ی فرقی بین نیاز بدن ۶۵ کیلویی با ۵۰ کیلویی باشه نهایت بزار رو ۱۳۰۰ دوبار تو هفته ۸۰۰ ...

چشم مرسی❤

مانکن رو دارم ، کدوم قسمتش این اطلاعات رو میده؟

پایینشو نگاه کن اون قسمتی که نوشته من

قد و وزنتو وارد میکنی و میزان فعالیت بدنی

اگه داری باشگاهم میری فعالیت رو بذار متوسط اگه نه بذار کم

کالری تثبیت رو بهت میده

برای لاغری باید 300-500 تا کمتر از اون عدد بخوری

اگه کمتر ازین مقدار بخوری استپ میشی 

بعد از حدود هر 4-5 کیلو کاهش که داشتی وزن جدیدت رو وارد کن کالری جدید بگیر 

پایینشو نگاه کن اون قسمتی که نوشته من قد و وزنتو وارد میکنی و میزان فعالیت بدنی اگه داری باشگاهم م ...

مرسی بابت اطلاعات❤

من باشگاه نمیرم ولی روزی 2 تا 3 ساعت ورزش میکنم بزنم متوسط اوکیه؟