2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده .. ولی از رو نمیره

548 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من با زنداداشم نشستیم دارم مشکلشو مینویسم ببینیم شما نظرتون چیه

از زبان زنداداشم:

شوهرم تهران کار میکنه و در محل کارش میخوابه شبا 

به اصرار شوهرم رفتیم شهرستان خونه گرفتیم

بعد ۶ ۷ ماه شوهرم عید اومد شهرستان اصلا با من رابطه جنسی نداشت انگار نه انگار قبلا شوهرم خیلی گرم بود

۵ ۶ نفر زنگ زدن از اطرافیان گفتن شوهرت داره خیانت میکنه هر چی در میاره خرج یه زن دیگه میکنه.

زمین تا اسمان رفتار و گفتار شوهرم فرق کرده دیگه محبت امیز نیست. . نمیدونم چیکار کنم شوهرمم میگه بهم تهمت میزنن زندگیم از هم بپاشه همون روز شوهرم به اون دوستش نفرین کرد که بهم زنگ زده امارشو داده دوستش با ماشین رفت زیر تریلی با زن دیگه خیانت دوستش معلوم شد

کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی 

وای

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه خیانتش اثبات بشه چی میشه؟ برای اونموقع امادگی دارن؟ 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اینکه رابطه نبوده بینشون ..دلیلی بر خیانت نی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اسی داستانت پر سوراخه... ملتو نذار سرکار

عزیزم سوراخش کجاست بگو معلوم کنیم چه سوراخی داستان زندگیم هست 

کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی