2777
2789

امروز عصر برادرشوهرم تماس گرفت که بچه ها دلشون میخاد بیان خونتون گفتم قدم سر چشم بیارینشون. بنده خدا یک پلاستیک انواع تنقلات با بچه هاش فرستاد. این دو تا یکیشون پسر هفت ساله اس یکیش دختر ۱۲ ساله. پسرش خیلی شیطون هست ازون بچه هایی که فقط باید مواظب باشی جون سالم به در ببری کلا رفتارای خطرناک زیاد داره. با این حساب من کلی فضا رو شاد نگه داشتم همه جوره حواسم بهشون بود که بهشون خوش بگذره. همسرم از پسرش خوشش نمیاد از اول که اومدن این اخم و ناراحتی با برخوردهای عصبی که من همش جمع و جور میکردم. بعد رفت توی اتاق خوابید دخترمم برد پیشش. حالا دو تا بچه نشستن توی سالن بعد میزبان انقدر بی نزاکت. باز من با اینکه داشتم شام درست میکردم میرفتم کنارشون یا صداشون کردم به بهونه کمک بیان اشپزخونه. موقع شام که داد زد چرا نگفتی نوشیدنی نداریم سفره پهن شده غذا کشیده شده رفت سوپری لیموناد گرفت. منم رنگ به رنگ میشدم. بعد از شام گفتم یکم با بچه ها بازی کن به عشق عموشون اومدن اینجا. توپ اورد که بازی کنن یه دفعه نمیدونم چی شد که زانوی پسر برادرشوهرم خورد تو صورت همسرم خلاصه اینم داد و بیداد آی فکم در رفت. تقصیر تو شد اینم نتیجه بازی با این.پاشد رفت کیلینیک شبانه روزی دندونپزشکی و ازین حرفا . بعدم زنگ زده بود به برادرش که پسرت زانو زده به صورتم فکم در رفته. بنده خدا اومد دنبال بچه هاش. من رفتم پایین کلی زبون ریختم که چیزی نشده توی بازی بوده این طفلی از عمد نزده.این دو تا با ناراحتی از خونم رفتن بیرون و این خیلی برام سنگین تموم شد.دلشون شکست. ببخشید که طولانی شد.مادرشوهرم چند مدت پیش به من گفت انگار تو بچه منی و پسرم داماد ما، به جای اینکه پسرم عصای دستمون باشه تو شدی دختر ما. خیلی از رفتاراش با خانوادش همه ناراحتن. الانم سکوت کردم فقط 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

عزیزم جواب خوبیاتو میگیری

همه ادمای خوب گیر نفهم ها میفتن

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چه مهربونید شما

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
حالا چی شد فکش

هیچی بابا یکم باد کرده بود دکتر معاینه کرده گفته غضروف یکم آسیب دیده تا فردا خوب میشه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹