2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین یه ساعت پیش رفتم سبزی بخرم ب شوهرمم اطلاع داده بودم اون از اون طرف اومد خونه گوشت خریده بود زنگ زد نشنیدم جواب ندادم 

بیرون رفتن اون همانا وبرگشتن من ب خونه همانا یعنی همو ندیدیم 

بعد ک اومدم خونه متوجه شدم زنک زد زنگش ردم توپش پر گ کجایی چرا جواب نمیدی 

گفتم خونه باورش نشد گفت من همین الان از خونه زدم بیرون 

دلم میسوزه بعد این همه سال بهم شک داره 

گفتم بیا با بچه حرف بزن ببین من خونم گفت بیشعور مگه من میگم دروغ میگی 

بعدم قطع کرد 

زنگش زدم گفتم شام قرمه سبزی درست میکنم گفت باش و قطع کرد اصلا پشیمون نبود از قضاوتش 

تازه شک ندارم فکر میکنه من دروغ گفتم 

منم دلم گرفته دلم میخواد برگردم شهرم خونه خودم دلم‌برا خانواده حتی مغازه و خیابونای شهرم تنگ شده.

بخاطر کار شوهرم اومدیم یه شهر جنوبی غریب تو یه خونه کوچیک که مثه زندان تاریکه، صبح تا شب زیر نور لامپ روزا را سر میکنم اونقدرهم هوا گرمه نمیشه رفت بیرون

دلم خیلی گرفتههههه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
همین یه ساعت پیش رفتم سبزی بخرم ب شوهرمم اطلاع داده بودم اون از اون طرف اومد خونه گوشت خریده بود زنگ ...

یعنی شوهترتون بعد ایین همه سال بازم با یه بار تلفن جواب ندادنتون بهم میریزه؟؟قبل ازدواجم همین مدلی یود؟؟

دلم از خودم و سرنوشتم گرفته هیچ اختیاری ندارم حتی نفس کشیدنم دست خودم نیست کاش یه خاستگار خوب پیدا میشد شوهر میکردم میرفتم سرخونه زندگیم بالاخره منم مستقل میشدم احتیار خودمو داشتم

یعنی شوهترتون بعد ایین همه سال بازم با یه بار تلفن جواب ندادنتون بهم میریزه؟؟قبل ازدواجم همین مدلی ی ...

ن بابا قبلا این‌طور نبود اینقدر مادرش تو گوشش خوند تا این شکاک شد خدا از مادرش نگذره 

من ارتجاعی بودم اولین بار حتی مادر شوهرم اعتراض کرد شوهرم زد تو گوش مادرش کم کم کاری کرد اینقدر تو گوشش خوند تا باور کرد دخر نبودم  دلم میسوزه 

منم دلم گرفته دلم میخواد برگردم شهرم خونه خودم دلم‌برا خانواده حتی مغازه و خیابونای شهرم تنگ شده. ب ...

دوری از خانواده ت حق داری. ..ب..اگ مجبوری توی این شهر بمونی بگرد برا خودتون  دوست پیدا کینن ..زندگی بدون دوست و اشنا توی شهر غریب  قابل تخمل نیس

دلم از خودم و سرنوشتم گرفته هیچ اختیاری ندارم حتی نفس کشیدنم دست خودم نیست کاش یه خاستگار خوب پیدا م ...

تو انتخاب خواستگارت دقت کن..بهصی وقتا همسر ادم میتونه از پدر مادرت سختگیرتر شه و و اختیارتو ازت بگیره..و نزاره  مستقل شی..اون وقته ک قدر پدر مادرتو میدونی