عزیزم برنجارو بشور خیس کن
الان اگه میخوای بذاری با آب گرم خیس کن
آب بذار به جوش بیاد
برنج رو بریز و یه مقدار نمک مثلا برای یه پیمانه برنج حدود یه قاشق غذاخوری سرخالی نمک کافیه
بذار بجوشه حدود ده دقیقه بعد ازش تست کن اگه نرم شده ابکش کن
ته قابلمه روغن بریز میتونی نون بذاری برای ته دیگه یا همون ته دیگه برنجی باشه
برنجارو بعد که ریختی دورشو جمع کن مثل کوه بشه بعد با پشت کفگیر چندتا سوراخ رو سرش درست کن خوب دم بکشه
چنددقیقه اول شعله رو زیاد بذار تا بخار بگیره بعد شعله رو دمکنی بذار حدود 40 دقیفه تا یکساعت امادس