2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برنجارو بشور خیس کن

الان اگه میخوای بذاری با آب گرم خیس کن

آب بذار به جوش بیاد

برنج رو بریز و یه مقدار نمک مثلا برای یه پیمانه برنج حدود یه قاشق غذاخوری سرخالی نمک کافیه

بذار  بجوشه حدود ده دقیقه بعد ازش تست کن اگه نرم شده ابکش کن

ته قابلمه روغن بریز میتونی نون بذاری برای ته دیگه یا همون ته دیگه برنجی باشه

برنجارو بعد که ریختی دورشو جمع کن مثل کوه بشه بعد با پشت کفگیر چندتا سوراخ رو سرش درست کن خوب دم بکشه

چنددقیقه اول شعله رو زیاد بذار تا بخار بگیره بعد شعله رو دمکنی بذار حدود 40 دقیفه تا یکساعت امادس

کته اگه میخوای به اندازه مثلا دو لیوان خوب بشور بزار نیم تا یک ساعت خیس بخوره یکم نمک هم بزن بعد اندازه ۳ لیوان و نصفی آب بزار جوش بیاد برنج رو آبش رو بریز اضافه کن به آبجوش بعدم روغن بزن و نمک اندازه کن حرارت متوسط درش رو نصفه بزار تا آبش کشیده بشه رو برنج حالت حفره های کوچیک میزنه اونموقع دم کنی بزار حرارت کم تا دم بکشه 

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
بد نمیشه؟ ب ذهنم رسید عین دمپختک غاطی کنم نوادو برنجو  بد میسهدالبته اونجوری میدونم

نه 

من یه بار اش درست کردم شور شد همینجا پرسیدم گفتن شکر بریز ریختم خیلی خوب شد 😂😂😂

اصن طعمش مشخص نیست