2777
2789
عنوان

بیاین روتین پوستیتون رو بگین 🥰

169 بازدید | 14 پست

روتین خودم اینه که صبح که از خواب پا میشم صورتمو با ژل شستشوی مخصوص پوست چرب میشورم بعد تونر میزنم بعدم آبرسان و بعد ضد آفتاب شبم دوباره صورتمو میشورم تونر بعد کرم روشن کننده و ضد لک میزنم هفته دوبار هم ماسک ورقه ای میزنم همه این چیزای که میزنم به پوستم هم مخصوص پوست چرب استفاده میکنم 

🙊💅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم روشن کننده و ضد لک ات اسمش چیه؟

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

منم صبح ها تو ویلای لاکچریم بیدار میشم بهترین میوه ها رو میمالم به پوستم بعد تو استخر شنا میکنم بعد با رولز رویسم میرم شرکت

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

صبح شوینده. تونر. ابرسان مرطوب کننده دور چشم.

شب شوینده تونر. ماساژ با روغن و ی شب با کرم لیفت. دو شب در میان آ اچ آ و ضد لک. ابرسان مرطوب کنن ه دور چشم.

هفته ای ی بار ماسک صورت و لب و پچ زیر چشم و دو مدل ماسک خونه ای برا لب و زیر چشم و ... و بخور

ماهانه پاکسازی حرفه ای و پدیکور خیس و مانیکور خیس

روتین پوستی خودم اول صورتم رو با فوم شستشو میشورم بعد ماسک ورقه ای میزنم ماسک گچی روشن کننده ام میزنم بعدش سرم ویتامین سی استفاده میکنم بعدش آبرسان میزنم تونیک هم خیلی خوبه برای منافذ باز پوست

اسکراب هم میکنم صورتم رو کرم دور چشمم رو میزم ضد آفتاب هم میزنم😊

صورتتون صاف صاف و نرم میشه 😃

چهاربار  در روز (صبح، ظهر، غروب، قبل خواب) صورتمو با آب خالی میشورم، سرم آبرسان هیالورونیک اسید اوردینری میزنم، بعد ضد آفتاب فلویید مای که باز هیالورونیک اسید داره میزنم، ویتامین لب میزنم و تمام

پوستم فوق العاده خشک و حساسه و نباید با شوینده زیاد بشورم

فعلا یه ماهه روتینم اینه و التهاب پوستم و جوشای قرمزی که به خاطر خشکی زده بود از بین رفته و بهتر شده

فقط نمیدونم چی بزنم این هاله قرمزی که رو پوستم مونده بره و پوستم ترمیم شه

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
چهاربار  در روز (صبح، ظهر، غروب، قبل خواب) صورتمو با آب خالی میشورم، سرم آبرسان هیالورونیک اسید ...

سرم هیالورونیک اسید اوردینری خوبه؟ راضی هستی؟

اگع انلاین خریدی اسم پیج ؛سایت رو میشه بهم بگی

..
سرم هیالورونیک اسید اوردینری خوبه؟ راضی هستی؟ اگع انلاین خریدی اسم پیج ؛سایت رو میشه بهم بگی

از سایت هیلادرم خریدم

برای مصرفش یه سری نکات هست که باید رعایت کنی تا اثرگذاریش بهتر بشه. برات مینویسم اگه خریدی این نکات رو رعایت کن

هیالورونیک اسید برای این که آبرسانی عمیق داشته باشه، باید محیط یا پوست صورتت مرطوب باشه وگرنه روی پوستت حالت سفیدک میشه انگار که پوستت، پوسته پوسته شده یا حتی از آب بافت پوستت استفاده میکنه و بدتر باعث خشک شدن پوست میشه. برای همین باید اینطور مصرف کنی:

۱‌. یه آب پاش کوچیک تهیه کن، قبل مصرف به صورتت کمی آب بپاش تا پوستت نمناک بشه

۲. بعد برای هر قسمت صورتت(پیشانی و گونه ها، گردن)، در حد یه قطره سرم رو بزن

۳.با دست نمناک شروع کن پوستتو ماساژ بده تا سرم کاملا جذب پوستت بشه

۴.اگه بعد نیم ساعت احساس کردی پوستت حالتی داره که انگار ماسک زدی یا سفیدک زد، کمی روی صورتت دوباره آب بپاش و ماساژ بده، اینجا میتونی از دستگاه بخور از این کوچیکا هم استفاده کنی تا پوستت مرطوب بشه و سرم بهتر جذب بشه و عمقی آبرسانی کنه

من پوستم فوق العاده خشکه و این سرم با این روش استفاده برام جواب داد، اگه پوستتون چربه نمیدونم جواب میده یا نه

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/