2777
2789
عنوان

به نظرتون چه رفتاری باید از خودم نشون بدم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 24 پست
بنظرم تا حد امکان خونه داییت نرو. اگه زنداییت اینقدر ازت خشم داره به هر دلیلی که عکست رو پاره کرده ب ...

همین کار رو هم انجام میدم ولی مشکلم اینه که بعد شکایتم رو میکنن که چرا رفت و آمد باهامون نمیکنه و از یه طرف دیگه هم جوری رفتار میکنن که خودت میفهمی نمیخوان باهات رفت و آمد کنن

زنداییم خیلی زرنگه و به صورت واضح چیزی نشون نمیده یه بار هم قرار بود یه وسیله رو ببرم برای پسرداییم ...

من جات بودم ارتباطم رو باهاشون یا قطع میکردم یا خیلی محدود میکردم مجبور هم نیستی به خانواده بگی نمی‌خوای باهاشون ارتباط داشته باشی فقط هر دفعه یه چیزی رو بهونه کن نزدیکشون نشو به نظرم از همچین آدمی بهتره دور باشی اونقدر دور که اصلا چیزی ازت ندونه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین کار رو هم انجام میدم ولی مشکلم اینه که بعد شکایتم رو میکنن که چرا رفت و آمد باهامون نمیکنه و از ...

یه چیزی رو بهونه کن نمیدونم مثل کار و دانشگاه و کلاس و باشگاه و... اونا هم فوقش چندبار شکایتتو میکنن به خانواده به خانواده هم بگو سرت شلوغه نمیرسی خانواده هم تهش چندبار گیر میده بعد نبودنت در کنارشون عادی میشه کم‌کم خانواده داییت هم بیخیال ارتباط گرفتن باهات میشن یعنی فکر می‌کنم اینطور بشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
همین کار رو هم انجام میدم ولی مشکلم اینه که بعد شکایتم رو میکنن که چرا رفت و آمد باهامون نمیکنه و از ...

دقیقا با دست پیش میکشن و با پا پس میزنن، بله این ادما شکایت میکنن به همه میگن که ما بهش میگیم بیا و اون نمیاد. مهم نیست خودتو درگیر خاله زنک بازی نکن. مهم خودتی و زندگیت و درس و اینده ات. زنگ زدن شکایت کردن بگو من بخاطر درس اومدم و اولویتم درسه. ضمن اینکه نوشتی دختر داییت رو سپردن که نگهش داری، مراقب باش کم کم این فاصله کمتر میشه و حق دخالت تو زندگیت رو میدن، کم کم توقع پیدا میکنن که بچه سون رو نگه داری هر موقع خواستن‌ . بهتره رابطه رو کم کنی و به زندگیت برسی

از چی ناراحت شده بودن ؟  من باشم به روشون نمیارم فقط سعی میکنم رابطه مو خیلی خیلی خیلی کم کنم. ...

از این ناراحت بودن که من به پسره جواب منفی دادم ولی باور کنید ما هیچیمون به هم نمیخورد خانواده ی من همشون اهل درس و کار هستن ولی خانواده ی زنداییم اینا هیچ کدوم درس نخوندن و بیشتر پسر هاشون شغل ندارن و از یه طرف دیگه پسره ۱۰ سانت از من کوتاه تره 

من جات بودم ارتباطم رو باهاشون یا قطع میکردم یا خیلی محدود میکردم مجبور هم نیستی به خانواده بگی نمی‌ ...

بیشتر مشکلم خانواده ی خودم هستن من الان به همشون گفتم که نمیرسم رفت و آمد کنم به خاطر کارهای عملی که دارم انجام میدم ولی متاسفانه جوری شده که هرروز به من زنگ میزنن و فقط شکایت میکنن و از یه طرف دیگه هم اومدم زنگ ها رو جواب ندم که اعصابم رو خرد نکنن شکایت هاشون بیشتر میشه که چرا زنگ میزنیم جواب نمیده این هنوز به جایی نرسیده خودش رو گم کرده و ...

بیشتر مشکلم خانواده ی خودم هستن من الان به همشون گفتم که نمیرسم رفت و آمد کنم به خاطر کارهای عملی که ...

یه بزرگتر که درکت کنه نیست؟ 

اگه کسی هست که به نظرت میتونه درکت کنه از اون بخواه ازت دفاع کنه اون به بقیه بگه باید درکت کنن الان سرت شلوغه و الان وقت پیشرفتته و باید رو اهدافت تمرکز کنی و از این حرفا 

یه بزرگتر که درکت کنه نیست؟  اگه کسی هست که به نظرت میتونه درکت کنه از اون بخواه ازت دفاع کنه ...

راستش رو بخوای هر کدوم از اعضای خانواده م رو میبینم برای حرف مردم دارن زندگی میکنن و الان که من میخوام برای خودم زندگی کنم نمیزارن 

راستش رو بخوای هر کدوم از اعضای خانواده م رو میبینم برای حرف مردم دارن زندگی میکنن و الان که من میخو ...

پس یه راه سخت در پیش داری اگه میخوای اونجوری زندگی کنی که دلت میخواد باید با شجاعت حرفاتو بهشون بزنی و پاش بمونی و بجنگی

مثلا راجب همین موضوع زنداییت باید رک و راست به مامانت بگی به این دلایل نمیخوام زیاد باهاشون ارتباط داشته باشم پس راجبش بهم اصرار نکن و این موضوع رو تموم کن و پای حرفت بمونی و کم نیاری