مهربانو_مامان مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 49 عنوان کسایی که بالای ۳۵ سال بچه دار شدن یا در حال اقدام هستن بیان 171 بازدید | 12 پست سلام دوستان لطفا تو این تاپیک هیچ نظر منفی نذارین و نظرسنجی نیست فقط لطفا اونایی ک تو سن بالا بچه دار شدن یا در حال اقدام هستن بیان باهم آشنا بشیم. من خودم بعد ۱۵ سال نازایی تو سن ۳۸ با آی وی اف باردار شدم و الان یه دختر ۴ ماهه دارم 1402/03/18 | 14:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gondom عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 286 منم ۳۳ ازدواج کردم ۳۵ پسرم به دنیا اومد خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی. هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊
asalbanojonam عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 1710 مامان من تو سن ۴۰سالگی وقتی که یک نوه داشت مجددباردار شد الان خواهرزاده من از برادرم بزرگتره خواهرزاده ام متولد ۹۱وبرادرم متولد ۹۲
مهربانو_مامان مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 49 منم ۳۳ ازدواج کردم ۳۵ پسرم به دنیا اومد بسلامتی عزیزم.خداحفظش کنه بازم بچه میخوای؟
مهربانو_مامان مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 49 منم ۳۵ سالمه ، تو اقدامم بسلامتی عزیزم انشاالله بزودی باردار بشی
مهربانو_مامان مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 49 مامان من تو سن ۴۰سالگی وقتی که یک نوه داشت مجددباردار شد الان خواهرزاده من از برادرم بزرگتره خواهرزا ... خدا همشون حفظ کنه.
gondom عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 286 بسلامتی عزیزم.خداحفظش کنه بازم بچه میخوای؟ ممنون عزیزم، خدای مهربون نگهدار همه بچه ها باشه،نمیدونم، امسال اقدام میکنم شد که خداروشکر، نشدم پرونده بچه رو میبندم 😄 خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی. هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊
مهربانو_مامان مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 49 ممنون عزیزم، خدای مهربون نگهدار همه بچه ها باشه،نمیدونم، امسال اقدام میکنم شد که خداروشکر، نشدم پرون ... انشاالله میشه. پسرتون چندسالشه؟
gondom عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 286 انشاالله میشه. پسرتون چندسالشه؟ چهارسالشه خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی. هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊
مهربانو_مامان مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 49 چهارسالشه خدا بهت ببخشه. شما بعد زایمان افسردگی نداشتین؟
gondom عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 286 خدا بهت ببخشه. شما بعد زایمان افسردگی نداشتین؟ خیلی بداخلاق شده بودم و کمبود خواب داشتم ولی افسرده نشدم، باوجود بیست کیلو اضافه وزن 😅 خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی. هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊
مهربانو_مامان مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 49 خیلی بداخلاق شده بودم و کمبود خواب داشتم ولی افسرده نشدم، باوجود بیست کیلو اضافه وزن 😅 خب خداروشکر ولی من شدیدا افسردگی گرفتم و الان دکتر دارو تجویز کرده باید شیردهی قطع کنم و دارو بخورم