2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیک یخچالی خیلی بدمزس همه مدلیش بجاش چیز کیک یا پاناکوتا درست کن

بد مزه ؟😳😳😳😳

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

عزیزم کیک یخچالی که ساده هست 

دستور خاصی نداره

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بیسکویت پتی بور ۲پاکت 

۱لیوان شیر ارد برنج یا نشاسته۱ الی ۲قاشق پودر کاکائو خامه 

فقط بیسکویتو مخلو نکن 

بقیه رو باهم مخلوط کن همرا با یک کره کوچیک بزار یکم قوام بیاد کمی شل تر از فرنی 

بیسکویت هارو یه ردیف بچین کمی از مواد بریز روش چندبار تکرار کن تا لایه اولش بشه فقط بیسکویت ۵ الی ۶ساعت بزار یخچال بمونه بعد شکلات وخامه و کره باهم بنماری کن بریز روش دوباره نیم ساعت بزار یخچال فوق العاده میشه

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

اکثریت رسپی ها همه با شکلات یا پودر کاکائو آرد اینجور چیزا هستن اما من خودم درست میکنم با خامه پنیر خامه ای درست میکنم اول خامه رو با شکر وانیل میزنم بعد پنیر خامه ای میریزم مخلوط میکنم دیگه بیسکویت بتی پور رو میزنم داخل قهوه یا شیر یا کاپوچینو میچینم لایه لایه میارم بالا بین لایه ها گردو نارگیل میریزم تموم که یه بسته ژله رو اب میکنم خنک که شد میریزم روی کیک میذارم ببنده البته این شد هم تیرامیسو هم چیز کیک 😂😂😂اما واقعا خوشمزس

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

۳۵۰ گرم بیسکوئیت رو پودر کن و بهش دو قاشق پودر قند و چهار قاشق پودر کاکائو اضافه کن هم بزن 

بعدش ۳۰ گرم کره آب شده اضافه کن و مخلوط کن تا یه دست شه

بعدش بریز رو کاغذ روغنی و بهش فرم بده بزار فریزر

از فریزر درآوردی برش بده روش شکلات اب شده بریز و تزئینش کن

نوش جون

حِرمــٰـان 

بیسکویت پتی بور ۲پاکت  ۱لیوان شیر ارد برنج یا نشاسته۱ الی ۲قاشق پودر کاکائو خامه  فقط بی ...

خب این روش اگه تیرامیسو درست کنی خیلی خوشمزس 

روش درست کردنش همینه

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫