2777
2789
عنوان

بچم چشمش داغون شد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 105 پست
من وی کر و بی بی لند،مانا مدل عصاره آلوئه ورا،گلرنگ مدل Milky Vita،اکتیو،اینا استفاده کردم خوبه،خارج ...

ممنونم عزيزم لطف كردي😘

كاش همه مثل شما فقط راهنمايي ميكردن

متاسفانه يه حرفايي ميزنن ادم پشيمون ميشه از سوال پرسيدن انگار من خودم عمدا رفتم شامپو ريختم تو چشم بچم يا دارم دروغ ميگم 🤦🏻‍♀️

عزيزم اين اتفاق ممكنه براي هر كسي بيفته دليل نميشه انقدر گستلخ برخورد كني با كسي كه يه سوال پرسيده&n ...

گستاخ که تویی که از این کلمه استفاده میکنی ...

همه دارن میگن غیر ممکن ...شما یه پا ایستادی میگی ممکن ...

تحمل نظرات رو نداری تاپیک نزن ...

بجای اینکه شر رو بندازی گردن این کاربر و اون کاربر و شامپو و...

خودت رو اصلاح کن ..

چون دوتا بچه داری دلیل بر کار بلد بودنت نیست ...

موقع حمام سر بچه رو خوب بشور کف نره تو چشمش ...

دقیقا از شخصیتت معلومه چطوری هستی ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزيزم لطف كردي😘 كاش همه مثل شما فقط راهنمايي ميكردن متاسفانه يه حرفايي ميزنن ادم پشيمون مي ...

خواهش عزیزم،امیدوارم زودی چشمای قشنگ کوچولوت خوب بشه

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

الان مشكلي نداره خدا رو شكر با چند بار شستشو با قطره ي اشك چشم مصنوعي و استفاده از قطره ي استريل درس ...

باشه در هرصورت برای اینکه مطمئن بشید صرفا بخاطر شامپو بوده حتما ببریدش چشم پزشک متخصص دیگه ببینه . چشم شوخی نداره . خدای نکرده برای چیز دیگه نباشه 

بعید بدونم از شامپو باشه اگه تاریخش گذشته باشه یه موقع،،ولی منم همیشه از فیروز و گلرنگ استفاده میکنم برای بچم،،شامپو هیپ و چیکوم خوبه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
گستاخ که تویی که از این کلمه استفاده میکنی ... همه دارن میگن غیر ممکن ...شما یه پا ایستادی میگی ممک ...

دليل نميشه اين مشكل رو همه ي آدما تجربه كرده باشن

مگه همه درداشون يكسانه يا مشكلاتشون يكيه

من حرف دكتر رو نوشتم خودم هم دكتر نيستم بدونم چقدر درسته چقدر غلطه

امثال شما بجاي كمك كردن فقط ميخوايد گير بديد متاسفم واست 

اينجا صفحه ي منه و به خودم مربوطه چي تايپ ميكنم امثال تو بايد بجاي حرف بيخودي زدن بايد سرشون به كار خودشون باشه

عزیزدلم چرا هم خودتو نغراحت میکنی هم اسی رو  طفلک چیزی نگفته که  خواهش میکنم اروم باشید& ...

والا يه جوري رفتار ميكنن انگار من دروغ ميگم

من عينا حرف دكتر رو نوشتم 

يا يه جوري حرف ميزنن انگار من رفتن چشم بچم رو باز كردم توش شامپو ريختم

من خودمم تا قبل از اين نميدونستم با يه ذره كف شامپو اينهمه گرفتاري پيش مياد ( اونم نميدونم چطوريه فقط تو يكي از چشمام اين مشكل پيش اومد)

بعضيا بجاي راهنمايي يا حتي سكوت فقط ميخوان بگن تو مقصري تو اشتباه كردي تو دروغ ميگي

من بعد ازززززز مدتها اومدم از تجربه ي مامانا استفاده كنم نميدونم چرا اصلو ول كردن گير دادن به حاشيه والا كي دلش ميخواد بچه اش چشم درد بكشه عاخه