2777
2789
عنوان

بچم چشمش داغون شد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 105 پست
خراش قرنیه که از شامپو نمیشه 🤔🤔 مارکای معتبر ایرانی مثل فیروز و گلرنگ رو همه بچه ها دارن مصرف میک ...

من فکر کنم دستی چیزی به چشمش خورده. خراش قرنیه فقط با ضربه هست. من تازه نداشتم شامپو بچه، با شامپو صحت میشستم، هیچی نمی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که اینهمه سالها با شامپو ایرانی از هر مارکی شستیم هیچی نشد. مگه میشه با کف شامپو؟؟؟؟؟

والا دكتر چشم پزشك گفت ما هم تعجب كرديم

ولي خيلي چشمش آب ميومد و قرمززززز شده بود

گفت از كف شامپو هست كه قرنيه خراش ديده

من فکر کنم دستی چیزی به چشمش خورده. خراش قرنیه فقط با ضربه هست. من تازه نداشتم شامپو بچه، با شامپو ص ...

دقیقا . منم فکرم به ناخن بلند رفت . 

منم بارها شنیدم دکترا برای کسایی که چشمشون دائم مستعد عفونته شستشوی روزانه با شامپو بچه رو توصیه کردن . یعنی حتی مصرف درمانی داره .

حالا ان شا الله که این بچه هم خوب بشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دقیقا . منم فکرم به ناخن بلند رفت .  منم بارها شنیدم دکترا برای کسایی که چشمشون دائم مستعد عفو ...

ناخون هاش كوتاه بود 

و دقيقا از بعد از حمام چشمش شروع كرد به علائم نشون دادن آب اومد قرمزززز شد و بي قراري داشت دكتر هم تاييد كرد كه از همون شامپو بوده

والا دكتر چشم پزشك گفت ما هم تعجب كرديم ولي خيلي چشمش آب ميومد و قرمززززز شده بود گفت از كف شامپو ...

مزخرف گفته. بچه ی جاریم کامل انگشتش فرو رفت تو چشمش ، قرنیه خراش برداشت. احتمالا تو شستن چشمش رو به شدت با دست مالیده و با مژه یا دست زخم شده

من وی کر و بی بی لند،مانا مدل عصاره آلوئه ورا،گلرنگ مدل Milky Vita،اکتیو،اینا استفاده کردم خوبه،خارجی چیکو،ماستلا،جانسون

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

چشم بچه رو زدی نابود کردی ...

مثل این مامانای دهه شصت حمامش کردی حتما 🤦🏼‍♀️

بچه بنده خدا اینقدر کف رفته تو چشمش ،چشمش داغون شده ...

ما خودمون بزرگا هم بهترین شامپو رو بزنیم بازم چشممون رو محکم میبندیم کف نره داخل چشممون ...

حالا یه بچه یه ساله بلد نیست که چیکار کنه ..

یه کلاه حمام براش بخر ...

چشم بچه رو زدی نابود کردی ... مثل این مامانای دهه شصت حمامش کردی حتما 🤦🏼‍♀️ بچه بنده خدا اینقدر ...

عزيزم اين اتفاق ممكنه براي هر كسي بيفته دليل نميشه انقدر گستلخ برخورد كني با كسي كه يه سوال پرسيده 

من بچه ي دومم هست و اين اولين باري بوده كه همچين اتفاقي افتاده برامون 

شما نظر ندي كسي چيزي نميگه بهت ولي مهربون باشي و دل نشكني كارماش به خودت برميگرده