2777
2789
عنوان

نمیدونم با خانوادم چیکار کنم

166 بازدید | 4 پست

تو دنیای واقعی کلا با یک نفر بیرون میرم و وقت میگذرونم که اونم دختر فامیلمونه و از بچگی هم به علت سختگیری های بیش از حد خونواده برای بیرون رفتن و ارتباط داشتن و تلاش های ۲۴ ساعتشون برای قطع ارتباط من و دوستام یه جوری شدم دیگه که کلا با کسی از محیط درس و کار و اینا گرمم بگیرم در حد همون محیطه و فراتر حتی تلاش هم بکنم نمیتونم ببرم 

چند وقت پیش فامیلمون  با مامان و بابام بحثشون شد و سر یه چیز مسخره ی اعتقادی بود 

یه مدت باهاشون رفت و آمد نداشتم ولی این دو هفته ی اخیر بعد یه مدت دوباره دارن دعوتم میکنن خونشون 

منم قبول میکنم چون دیگه هم خودشون می‌دونن دعوت کنن رد نمیکنم و نکنن هم ناراحت نمیشم و از یه طرف دیگه سال دیگه دختر فامیلمون هم کنکوریه و احتمالا این موقع ها آخرین زمانی باشه که بتونم باهاش نسبتا راحت و بدون استرس وقت بگذرونم و اینم دلیل اصلیه

مامانم تمام تلاشش رو می‌کنه که دوباره رابطمون رو قطع بکنه و امشب وقتی رفتم چک کنم ببینم حالش خوبه یا نه شنیدم داشت به یکی دیگه از فامیلامون می‌گفت که میخواد کلا رابطه ی من و اون فامیلمون رو قطع کنه 

اینم بگم مامانم اصلا از اون دختر خوشش نمیاد و از قبل هم یکم مخالف رابطمون بوده ( قبل از اینکه برین سمتش بگین شاید یه چیزی دیده به این نکته اشاره میکنم که تا حالا از هیچکدوم از دوستام خوشش نیومده )

این کار رو بکنه عملا دیگه نمیتونم همین یه ذره هم می‌پاشه از هم

نمیدونم باهاش چیکار کنم 

روراست بودم و اهمیت نداد  

ایده ای دارین چیکار کنم ؟ ممنون میشم کمکم کنید  

دیگه خودم بریدم ازشون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگوصدات شنیدم،که گفتی میخوای رابطمون قطع کنی ولی مامان اخه منم ادمم این دوستمه بخاطرشماباهمه دوستام ...

چرا خندم گرفت😭😂 

ولی خب نه می‌دونه 

باهاش حرف زدم اگر متحول میشد الان اینجا دست به چونه دنبال راه حل نمیگشتم