2777
2789
عنوان

پسر۱۷سالم عاشق شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاوان داره..بیشترشم برای ماست.. چرا تو این سن شکست بخوره.. شایدمن کم گزاشتم براش.امااین خیلی احساس ...

صبور باش🌺

گاهی آدمها نیاز دارن که یه تلنگری تو زندگیشون بخوره که از این رو بع اون رو بشه

من در چنین مواقعی قرار گرفتم بنظرم ماها فقط میتونیم راهو نشون بدیم دیگه بیشتر از این خودمونو اذیت میکنیم درسته اشتباه اون ممکنه پیامدهای برای شما هم داشته باشه ولی چه میشه کرد

ببخشید اولا که بچه نیستم دوما شما که بزرگ ما هستید این چه طرز گفتاره سوما اصلا داداش تون رو با ...

سیگما ی چیزیه جدیدا تو دهن شما پسر بچه ها افتاده 

چرا بچه هستین خیلی هم بچه هستین این کلا ذات پسراس خیلییییییی دیر تر ب بلوغ فکری می‌رسید ی دختر ۱۶ ساله با ی پسر ۱۶ ساله قابل مقایسه نیست 

بعدشم تو الان اینجا چ کار میکنی؟؟؟  

بماند ک الان تایم بیداری نیس برای تو 

تو این سایت چ کار میکنی دقیقا؟؟؟ 

سایت بارداریه و زناشویی  

حالا دخترا دچار عادات ماهیانه میشن اینجا هستن 

ت اینجا چ میکنی 

واقعاااا میخوام بدونم این سایت چرا باید ی پسر نوجوان داشته باشه؟

صبور باش🌺 گاهی آدمها نیاز دارن که یه تلنگری تو زندگیشون بخوره که از این رو بع اون رو بشه من در چن ...

ینی چکار کنم بزارم اون رابطشو پنهانیشو داشته باشه.خودمو بزنم ب اون راه

شاید خودش خسته بشه..باهم دارن نقشه ازدواج وزندگی و..میکشن...میترسم مشکل بزگتری درست نشه.

پسرم خودشو خیلی عاقل نشون میده اما..

ینی چکار کنم بزارم اون رابطشو پنهانیشو داشته باشه.خودمو بزنم ب اون راه شاید خودش خسته بشه..باهم دار ...

مراقب باش کار ناشایستی نکنن اگه میخوای پسرت رابطشو داشته باشه سعی کن به پسرت مشاوره بدی .

دیگه دوران جوانی یه سری کله شقیا و غروری خودشو داره

الان بگی نداشته باش مگه قبول میکنه؟

خودش ک میگه من یه سری خط قرمز دارم.حلال حروم حالیمه..اما شیطونم ک بیکار نمیشینه.

دوس داشتم میتونستم یکار کنم از کله ش بپره.

ماخودمون هنوز مستاجریم این بچه اصلا ب این چیزاهم فکر نمکنه

بابا این رویا پردازی ها چیه. منم یه دوست پسری داشتم هجده سالش بود. داشت ادای ازدواج در می‌آورد و. خو ...

من خودم پسری که 12 سالگی باهاش دوس شدم هنوز دنبالمه و میخوادم

الان 25 سالمه! 

پسری که آدمو بخواد نه سن و سال مانعشه نه شرایط دیگه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
وای عزیزم خب چیشد اخر؟

عزیزم تعجب کردم تاپیکم الان پیام اومد

هیچی دیگه

بردمش یه جلسه مشاور مذهبی بود اما توحرفاش اصلا از لحاظ مذهبی صحبت نکرده بود باهش..

بعدش چنبارم خودم صحبت کردم..فکنم کات کردن..دیگ بهش گیرندادم

عزیزم تعجب کردم تاپیکم الان پیام اومد هیچی دیگه بردمش یه جلسه مشاور مذهبی بود اما توحرفاش اصلا از ...

بازم دمش گرم خیلی مرده که غیرتش نزاشت بره هر کاری بکنه 

قدرشو بدون واقعا 

بهش بگو میخوای زود ازدواج بکنی بکن بیخیال حرف مردم ولی بزار حداقل پات به دانشگاه یا مجیط اموزش عالی باز بشه بعد 

ولی بازم دمش گرم بخدا اگه دختر داشتم و پسرت میخواست درجا بهش میدادم😅

بازم دمش گرم خیلی مرده که غیرتش نزاشت بره هر کاری بکنه  قدرشو بدون واقعا  بهش بگو میخوای ...

خخخ

ممنون عزیزم نظر لطفته.میدونی پسر من اصلا اهل این حرفا نبود.تحت تاثیر دوستانش بود..

منم خیلی فاصله گرفته بودم ازش..هنوزم صمیمی نیسیم..اما بهرحال خیلی سعی کردم روشنش کنم

دوستاش همه دوس دختر دارن این زیر بار این چیزا نرفته مثلا دختری ک انتخاب کرده برااینکه خودشو توجیه کنه ارتباطمون حروم نیس واینا ..من بعنوان ازدواج انتخابت کردم..

نمدونم تونستم برسونم منظورمو😁