2777
2789
عنوان

پسر۱۷سالم عاشق شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قضیه رو با یه مشاور درمیون بزارید جدی بگیرید اینجا دنبال راه حل نباشید

شنبه براش وقت گرفتم گفتم اصلا من هیچی یه ادم بی طرف بگه...مشاور بریم..

میترسم بازم لج کنه حرف مشاورم قبول نکنه

شنبه براش وقت گرفتم گفتم اصلا من هیچی یه ادم بی طرف بگه...مشاور بریم.. میترسم بازم لج کنه حرف مشاور ...

شما خودت تنها برو ببین چه رفتاری بکنی بهتره

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️

نمیتونی سر عقلش بیاری چون زور هورموناش توی این سن از تو بیشتره! اینا سیر طبیعی رشد یه آدمه، بهش بگو اوکی فعلا ۶ ماه باهاش بیرون برو بشناسش اگه اوکی بودی بعد صحبت میکنیم! زیر ۶ ماه دلشو میزنه مطمئن باش😂

شکست. سر به راهش میکنه

تاوان داره..بیشترشم برای ماست..

چرا تو این سن شکست بخوره..

شایدمن کم گزاشتم براش.امااین خیلی احساساتیه..

تواین سن یه حرفی میشه مث بچها گریه میکنه من نرفتم من نبودم..

چجور بفهمونم بهش زندگی مشترک الکی نیس.امشب انقد براش روضه خوندم 

خودش بمن میگ تو مشاور اولمی..اما خب کو 

گوش ک نمکنه چ فایده 

چیه ؟  خیلیییییی بچه ای داداشم دو سال ازت کوچیکتره رسما مغزتون اندازه جلبکه  اونجوریم ...

ببخشید اولا که بچه نیستم دوما شما که بزرگ ما هستید این چه طرز گفتاره سوما اصلا داداش تون رو با من مقایسه نکنید . بعد سیگما چیه دیگه ؟