2777
2789

خیلی سخته باید حوصله داشته باشی

آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند  که تنها خودش را می‌بیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته می‌شود...  تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ من میخوام از یکی دوماه دیگه برم  البته نه حرفه ای

وای نمیخاستم بهتون حس بد بدم بچه ها. من خودم با کلی علاقه رفتم آموزشگاه ولی متاسفانه مربی خوبی نداشتم ، خودمم خواستم آنلاین ادامه بدم و اینها ، آنلاین هم کامل یادت نمیدن تا مجبور بشی پکیج خودشون رو بخری 

وای نه من دارم کلاس میرم ۴ ماهه ، خیلی شیرینه حوصله و هزینه میخواد ولی وقتی یچیزی بدوزی انقدر ذوق میکنی که دلت میخواد یه سره پای چرخ باشی منم صفر صفر بودم اما الان چنددست شومیز و مانتو دوختم تو همین ۴ ماه برو پشیمون نمیشی

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
منم شرایطم عین خودت بود ولی آنلاین یاد گرفتم  مهم پشتکار و علاقه س  همین

چطوری؟من دلم میخادفقط واسه خودم یادبگیرم.چجوری یادگرفتی

یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟