2777
2789
عنوان

کسی بوده خودش یا اطرافتون پریود میشد و باردار بود شدنی هست؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 36 پست
خود متخصص زنان گفته.. میگم مادرم سرمن حاملگی پریود میشده

والا منک هرجا هرچی میزنم میگ نیست ، و لکه بینیِ نه پریود ، 

اوکی حله 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم 

الان دقیقا میخام بدونم واسه چی متاسفی نابغه؟ گفتی مطالعه کن منم مطلبی ک مطالعه کردمو برات کپی کردم ، تو الان حست دقیقا چیه ک میایی اینجوری ریپلایی میزنی تاسف میخوری؟

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
یکم مطالعه کن عزیزم

آیا با وجود پریود، احتمال بارداری وجود دارد؟

این مقاله توسط تیم محتوای پزشک خوب ترجمه شده است.

وقوع همزمان بارداری و پریود یک اتفاق امکان‌ناپذیر است و با وجود تمام ادعاهایی که در این باره صورت می‌گیرد؛ هیچ فردی وجود ندارد که در دوران بارداری، پریود هم باشد. در مقابل ممکن است در اوایل دوران بارداری، فرد شاهد لکه بینی باشد که این لکه‌ها معمولا به رنگ صورتی روشن یا قهوه‌ای تیره هستند.

در واقع اگر فرد فکر کند که باردار است؛ اما پد یا تامپون او آغشته به خون زیاد باشد، باید بگوییم که نشانه‌ای از بارداری وجود ندارد. اگر شما از جمله‌ افرادی هستید که تست بارداریتان مثبت شده؛ اما با این وجود خونریزی شدید دارید، باید فورا به پزشک متخصص مراجعه کنید.

منبع : 

https://pezeshkekhoob.com/blog/period-and-pregnant/

آیا با وجود پریود، احتمال بارداری وجود دارد؟ این مقاله توسط تیم محتوای پزشک خوب ترجمه شده است. ...

بیخیال بابا الان میاد به توام میگه متاسفم 😂🤷

بیخیال بابا الان میاد به توام میگه متاسفم 😂🤷

عه جدی   من که از خودم درنیاوردم با ذکر منبع گذاشتم ، هر کی میگه متاسفم خودش بره بخونه علمیه دیگه ، من خودم باردارم تو بارداریم تا الان که ماه ۶ هستم اصلا پریود نشدم 

عه جدی   من که از خودم درنیاوردم با ذکر منبع گذاشتم ، هر کی میگه متاسفم خودش بره بخونه علمیه ...

والا منم مث تو متنو کپی کردم براش😂 ابعد میگ متاسفم 😐 

😂😂🤷🤷