2777
2789
عنوان

کسی بوده خودش یا اطرافتون پریود میشد و باردار بود شدنی هست؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 36 پست
خالم تاچهارماه میپشدبعدرفت سونو دید بارداره

واقعا اخه چجوری که؟؟ 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا سه ماه ممکنه بعدش ن 

پریود عادی نیست خیلی کم تر از پریودی

ولی خون ریزی دارن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

اره زنعموی منم تو بارداری پری میشد

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

بله دوستم سه ماه اول پریود میشد کلا ۵ ماهگی فهمید حاملس

پریود میشد یا لکه؟ 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
کی گفته امکان نداره؟

کجا گفتن امکان داره؟ برم بخونم 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
واقعا اخه چجوری که؟؟ 

نمیدونم من بچه بودم فقط یادمه همش میگفت ک حالت تهوع دارم وپریود میشد بعدماخونشون بودیم صب بامامانم‌رفت بیمارستان سونو دید بارداره تعجب کرده بودن 😂

من خودم تا ۸ هفته نمیدونستم ولی پریودام خیلی کم بود دو س روزه میشدم  میگن لانه گزینیه

لکه بود یا پریود میشدی؟؟ 

آیا با وجود پریود، احتمال بارداری وجود دارد؟

این مقاله توسط تیم محتوای پزشک خوب ترجمه شده است.

وقوع همزمان بارداری و پریود یک اتفاق امکان‌ناپذیر است و با وجود تمام ادعاهایی که در این باره صورت می‌گیرد؛ هیچ فردی وجود ندارد که در دوران بارداری، پریود هم باشد. در مقابل ممکن است در اوایل دوران بارداری، فرد شاهد لکه بینی باشد که این لکه‌ها معمولا به رنگ صورتی روشن یا قهوه‌ای تیره هستند.

در واقع اگر فرد فکر کند که باردار است؛ اما پد یا تامپون او آغشته به خون زیاد باشد، باید بگوییم که نشانه‌ای از بارداری وجود ندارد. اگر شما از جمله‌ افرادی هستید که تست بارداریتان مثبت شده؛ اما با این وجود خونریزی شدید دارید، باید فورا به پزشک متخصص مراجعه کنید.

منبع : 

https://pezeshkekhoob.com/blog/period-and-pregnant/

یکم مطالعه کن عزیزم

بخواهیم مختصر و مفید به این سوال پاسخ دهیم، پاسخ خیر است. امکان اینکه پریود در بارداری اتفاق بیافتد وجود ندارد. اما ممکن است لکه بینی در اوایل بارداری رخ دهد. (خون لکه بینی صورتی روشن یا قهوه‌ای تیره است «کپی شده»

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
پریود بودم ولی ۷ روزه نبودم  نمیدونم چ جور توضیح بدم هم پریود بودم هم نبودم😐😐😐

چجوری اخههه😅