hdikddtlbdg مدیر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 249 عنوان کسایی که از همسرشان متنفرن و به اجبار ادامه میدن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 52 پست شوهرم کاری کرده که ازش بیزارم ،و راه طلاقم ندارم و جلو خانواده ها هم باید نقش بازی کنم ،کسایی که مشکل منو دارن میان ی لحظه؟ 1402/03/17 | 21:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hdikddtlbdg مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 249 عزیزم من دیگه حتی کینه هم ندارم ازش کلا بی حس بی حسم...ولی شاید زندگی تو درست بشه حیفه منم میخوام به این مرحله برسم
hdikddtlbdg مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 249 عزیزم من دیگه حتی کینه هم ندارم ازش کلا بی حس بی حسم...ولی شاید زندگی تو درست بشه حیفه اون سعی میکنه رابطه رو درست کنه یا اونم بیخیاله؟
زهرا۱۳۱ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3514 ببین مشکل من اینه که بعد ده سال زندگی فهمیدم همسرم یه هرزه ست، بعد اینکه رو شد زاتش پشیمونم نیست،خوا ... چقترر بد و سختتتت
زهرا۱۳۱ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3514 اون سعی میکنه رابطه رو درست کنه یا اونم بیخیاله؟ نه اون هی میاد حرف بزنه جبران کنه ولی تو. دلم مرده میل حرف زدن باهاش و ندارم ...انگار یه غریبه تو خونه هست قرص اعصاب چیه دیگه به فکر خودت باش ببین ارزش اعصاب و جوانیتو داره ؟
hdikddtlbdg مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 249 چقترر بد و سختتتت فک کنم مشکل من از مال تو سخت تر باشه
زهرا۱۳۱ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3514 فک کنم مشکل من از مال تو سخت تر باشه فکر کنم ...اگه دیگه پی کاراش نمیره سعی کن ببخشی
hdikddtlbdg مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 249 نه اون هی میاد حرف بزنه جبران کنه ولی تو. دلم مرده میل حرف زدن باهاش و ندارم ...انگار یه غریبه تو خو ... زورم از این میاد که هیچ ارزشی هم نداره ،ولی من خیلی ضعیفم بیشتر ازاین میترسم که طوری بشه بابام بفهمه ،چون بابام بخاطر من زدش افتاد بازداشتگاه
hdikddtlbdg مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 249 فکر کنم ...اگه دیگه پی کاراش نمیره سعی کن ببخشی من از اون لحاظ بخشیدمش ولی الان که باز الکی قهرمیکنه و میره تو قیافه زورم داره آخه به گناه نکرده مگه میشه قهر کنی وحرف نزنی
زهرا۱۳۱ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3514 زورم از این میاد که هیچ ارزشی هم نداره ،ولی من خیلی ضعیفم بیشتر ازاین میترسم که طوری بشه بابام بفهمه ... ای خداااا..ضعیف نباش .من چه شبا که تا صبح گریه میکردم ..ولی الان اصلااااا...حتی بخوامم نمیاد..ولی به خودم آمدم دیدم حیف دارم میشم
hdikddtlbdg مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 249 منم میخوام کلا نسبت بهش بی تفاوت و بی حس باشم ولی طوری هم نباشه بقیه بفهمن
hdikddtlbdg مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 249 ای خداااا..ضعیف نباش .من چه شبا که تا صبح گریه میکردم ..ولی الان اصلااااا...حتی بخوامم نمیاد..ولی به ... منم خیلی بهتر شدم ولی باز دنبال راهم
زهرا۱۳۱ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3514 من از اون لحاظ بخشیدمش ولی الان که باز الکی قهرمیکنه و میره تو قیافه زورم داره آخه به گناه نکرده مگ ... گفتم که یه مدت ولش کن...ولی عادی باش ..غذات حاضر باشه .خونه تمیز .خودت مرتب ...بگو بخند.بزار بدونه زندگی چه با قعر اون چه بی قهر اون ادامه داره
hdikddtlbdg مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 249 گفتم که یه مدت ولش کن...ولی عادی باش ..غذات حاضر باشه .خونه تمیز .خودت مرتب ...بگو بخند.بزار بدونه ... باشه گلم ممنونم از راهنمایی هات ایشالا خدا بهت آرامش بده نگاهی هم ب دل من کنه
زهرا۱۳۱ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3514 باهاش بیرون ومهمونی واینا میری؟ آره بابااا..خیییییلی عادی زندکی میکنیم ...ولی ازش متنفرم .😂 غذای مورد علاقه آشو درست میکنم .چون بچه هام دارن میبینن.دعوایی هم باشه تو اتاق که کسی نفهمه