2777
2789
عنوان

کسایی که از همسرشان متنفرن و به اجبار ادامه میدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون سعی می‌کنه رابطه رو درست کنه یا اونم بیخیاله؟

نه اون هی میاد حرف بزنه جبران کنه ولی تو. دلم مرده میل حرف زدن باهاش و ندارم ...انگار یه غریبه تو خونه هست 

قرص اعصاب چیه دیگه به فکر خودت باش ببین ارزش اعصاب و جوانیتو داره ؟

نه اون هی میاد حرف بزنه جبران کنه ولی تو. دلم مرده میل حرف زدن باهاش و ندارم ...انگار یه غریبه تو خو ...

زورم از این میاد که هیچ ارزشی هم نداره ،ولی من خیلی ضعیفم بیشتر ازاین میترسم که طوری بشه بابام بفهمه ،چون بابام بخاطر من زدش افتاد بازداشتگاه

فکر کنم ...اگه دیگه پی کاراش نمیره سعی کن ببخشی

من از اون لحاظ بخشیدمش ولی الان که باز الکی قهرمیکنه و می‌ره تو قیافه زورم داره آخه به گناه نکرده مگه میشه قهر کنی وحرف نزنی

زورم از این میاد که هیچ ارزشی هم نداره ،ولی من خیلی ضعیفم بیشتر ازاین میترسم که طوری بشه بابام بفهمه ...

ای خداااا..ضعیف نباش .من چه شبا که تا صبح گریه میکردم ..ولی الان اصلااااا...حتی بخوامم نمیاد..ولی به خودم آمدم دیدم حیف دارم میشم 

من از اون لحاظ بخشیدمش ولی الان که باز الکی قهرمیکنه و می‌ره تو قیافه زورم داره آخه به گناه نکرده مگ ...

گفتم که یه مدت ولش کن...ولی عادی باش ..غذات حاضر باشه .خونه تمیز .خودت مرتب ...بگو‌ بخند.بزار بدونه زندگی چه با قعر اون چه بی قهر اون ادامه داره

گفتم که یه مدت ولش کن...ولی عادی باش ..غذات حاضر باشه .خونه تمیز .خودت مرتب ...بگو‌ بخند.بزار بدونه ...

باشه گلم ممنونم از راهنمایی هات ایشالا خدا بهت آرامش بده نگاهی هم ب دل من کنه

باهاش بیرون ومهمونی واینا میری؟

آره بابااا..خیییییلی عادی زندکی میکنیم ...ولی ازش متنفرم .😂 غذای مورد علاقه آشو‌ درست میکنم .چون بچه هام دارن میبینن.دعوایی هم باشه تو اتاق که کسی نفهمه