2777
2789

متوجه شدم واسمون دعا گرفتن کل زندگیمون بستن تحصیلم ، شغلمو ، آیندمون ، درامدمون ، بختم ،همرو بستن 

میبینم هر کاری میکنم به در بسته میخورم هیچ کاریم جور نمیشه الان فهمیدم به خاطر این دعاس

از خدا میخوام هر چی بدی واسه ما میخوان برگرده به زندگی خودشون

راهی بلدید واسه دور کردن دعا و باطل کردنش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرش دامنگیر خودشون میشه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

هیچ کسی نمیتونه اینده ی تورو ببنده اصلا اعتقاد نداشته باش

از خود خدا کمک بگیر و بخواه ک اتفاقای خوبی واستون رقم بزنه 

الان هممون درگیر رنج و مشکل و دردیم پس همه باید بگن طلسم شدیم نه اینجور نیس شرایط جامعمون باعثشه

اعتقاد نداریم  الان با وضعیت کشور هیچکی نمیتونه یک سانت پیشرفت کنه الان پس همه طلسم شدیم ...

جوک نگفتم بهتون که میخندید شما اعتقاد نداری دلیل نمیشه بقیه هم نداشته باشن ، طلسم و جادو داخل قرآنم اومده که هستش و من داخل خونمون دیدم 

وضعیت جامعه بده ولی من تلاشم همیشه در حد صد کردم به نتیجه نرسیدم

هیچ کسی نمیتونه اینده ی تورو ببنده اصلا اعتقاد نداشته باش از خود خدا کمک بگیر و بخواه ک اتفاقای خوب ...

منم دنبال دیدن آینده نبودم که عزیزم ، سحر و جادو داخل قرانم هست پس انکار کردنی نیست

اخر پیامم گفتم که سپردم به خدا اگر واقعا همچین چیزی هست

منم دنبال دیدن آینده نبودم که عزیزم ، سحر و جادو داخل قرانم هست پس انکار کردنی نیست اخر پیامم گفتم ...

همین ک بسپری بخدا عالیه 

اگه تو همه چیز اثر داشت کلا همه گل و بلبل بودن با دعا و طلسم