2777
2789
عنوان

همسایه فضول

175 بازدید | 3 پست

شما هم همسایه فضول دارید؟ نمیدونم چرا از ادمهای فضول بدم میاد 

دو کلام باهاش حرف میزنی همش داره ازت اطلاعات می گیره و مدام توضیح میده فلان همسایه چه کار کرده و چه کار نکرده نمیدونم چرا بعضی ها سرشون تو زندگی بقیه هست خب بچسب به زندگی خودت 

جالبه این مدل ادمها اصلا موفق نیستند و تحت استرس و اضطراب زیادی هم هستن چون مدام دارن خودشون با بقیه مقایسه می کنن

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

باهاش ارتباط خاصی ندارم ولی همون یه کم هم چندش اوره برام

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۲ساله که تو این خونه هستم اصلا کسی رو نمیشناسم حتی سلام هم ندارم باهاشون

نمیشه پیش میاد که میاد دم در یه کاری داره و …. دربش روبرو درب واحد ماست