2777
2789

خیلی کم پیش میاد دقت کنم به رفتارای مادر شوهرم

و معمولا برام اهمیتی نداره که بخوام زوم کنم روی همه چی

ولی خب یکم فکرمو‌درگیر کرده این موضوع

من باردارم و توی اکثر مواقع بخاطر اینکه خیلی گرماییم‌با تیشرت توی جمع خانوادگی همسرم بودم

خودم و همسرم مشکلی نداریم

تیشرتم نه خیلی گشاد بوده و‌نه خیلی چسبون در حدی که یه کوچولو‌شکمم‌معلوم‌میشد (یه کوچولو مثل کسی که نفخ داره شکمش یکم مشخص میشه)

خلاصه دیروز مادر شوهرم یه پیرهن بهم دادو‌گفت اینو برای خودم‌خریدم‌ولی یه بار بیشتر نپوشیدم‌ اندازم نبود گفتم بدمش به تو بارداری راحتی باهاش

قسم و ایه که بخدا نو هست و این حرفا لبخند زدم‌گفتم‌خیلی ممنونم

بعد گفت راستیتش من سختمه جلوی خواهرام‌با تیشرت میگردی الان میگن حتما لباس دیگه و لباس بارداری نداره

منم خندیدم‌گفتم اتفاقا کلی لباس دارم‌من که همه لباسام‌ لانگ و فیری سایز و گشاده اما دوست دارم با تیشرت باشم‌چون با تیشرت راحتترم هوا هم‌گرمه نمیتونم لباس روهمدیگه بپوشم و یه بار دیگه تاکید کردم که با تیشرت راحتترم

و اونم گفت حالا این لباسو ببر تو خونه راحتی بپوش بلنده زیرش شلوار هم‌نپوشیدی خوبه خنکه

گفتم باشه

… 

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک نکنم قصد بدی داشته باشه اتفاقا حرفشو ی جور گفته دلگیر نشی

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

حرف بدی نزد بنظرم

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

حالا دیشب دقت کردم که این لباس از بس شسته شده حتی چاپ روی مارکشم از بین رفته 

یه جا زدگی‌کوچیک‌داره 

و جای رد چرخ خیاطی و نخ قرقره پایینش هست،(انگار میخواسته کوتاهش کنه پشیمون‌شده شکافتش باز)

یکمی راستش ناراحتم 

که چرااصلا قبول کردم بیارم اون لباسو و‌اینکه استفاده شدس بهمم ریخته 

اصلا حس خوبی نگرفتم 

بااینکه مشکلی ندارم بهم کسی لباس هدیه بده 

اما بنظرم این لباس اصلا هدیه نبود 

شما بی منظور میپوشی اما اون شاید دوس داره یکم به خودت برسی حالا که باردارم هستی لباسات فرق کنه و حواست بیشتر باشه .ناراحت نشو .کاش منم مادرشوهرم فقط یکبار هم که شده بهم توجه میکرد اینقدر که این ادمها بی عاطفه و بی تفاوتن