2777
2789

خانما چیکار کنم از دستش؟ یه لباسی بپوشه در نمیاره تا ۱۰ روز. عرق میکنه حموم نمیره. لباسش اینقد کثیف میشه با اون لباس کثیف مهمونی میاد همه جا میاد

اصلا چیزی ب اسم لباس عوض کردن کفش پوشیدن نداره 

همه جا یه دمپایی اونو میپوشه همه خجالت تیپ و ریختشو میکشم موهاشو جایی بریم یه شونه نمیکنه دیگه خسته شدم از دستش .با اون پای بد ریخت و انگشتهای نامنظمش همه جا دمپایی بدون جوراب میپوشه از خجالت آب میشم دیگه امروز بهش گفتم جلوی دانشگاه نیا عابروم میره لباس کار و لباس مهمونیش قاطی میکنه 

لباس کارو بیرون هم میپوشه انقد براش لباس میگیرم شاید ادم شه ولی انگار نه انگار من ۱۹ سالمه اون ۳۳

کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی 

خدا صبرت بده و اونم هدایت کنه

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد اختلاف سنی دارید ، هرجا میخواید برید از قبل براش لباس تعیین کن مجبورش کن عوض کنه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
لطفا به اختلاف سنی گیر ندید. راهنمایی کنید چیکار کنم،؟

خجالت میکشم جایی باهاش برم همه جا تنها میرم 

نگید که فلان و... خیلیم دوسش دارم

ببخشید ولی یاد حرف پدرشوهرم افتادم ک میگه سر و وضع مرد بد باشه از بی عرضگی زنشه!!

درسته که خیلی از حرفش بدم میومد و میگفتم ناحقه ولی بعدها فهمیدم حرفش بی ربط هم نبوده😄بعدش تونستم رو ظاهر شوهرم تاثیر داشته باشم

قبلا خیلی بد لباس میپوشید 

پزشک عمومی

خودت بهش یادآوری کن چقدر دوست داری خوش تیپ باشه و به سر و وضعش برسه 

مثلا بگو انقد. دوس دارم و کیف میکنم وقتی تیپ میزنی میای دنبالم

یا بگو امروز دوس دارم برام اینو لباسو بپوشی تو چی دوس داری بپوشم 

هی کم کم عادت می‌کنه مطمئن باش 

خدا صبرت بده و اونم هدایت کنه

بخدا دیگ نمیدونم چیکار کنم همش بو میده دیگ رغبتی ب رابطه هم ندارم،خستم دیگ

ببرش مشاور شاید مشکلی داره مثل افسردگی ک براش مهم نیست به خودش نمیرسه 

باهاش حرف بزن بگو من دوست دارم شوهرم خوش تیپ ترین باشه به خودش برسه واسه خودشون بزاره لباس خوشگل بپوشه بوی خوب بده همیشه تمیز باشه، 

جایی رفتنی خودت بگو اینو بپوش اونو نپوش

با دمپایی جوراب نمپوشن باید کفش بپوشه

نه خوب من میگم حداقلش بخاطر خودت نه بخاطر جوراب بپوش از ناچاری میگم بهش