2777
2789
دیروز تا شب خیلی حالم بد بود از لحاظ روحی بعد شب ساعت 12برقا رو خاموش کردم وهمه خوابین ولی خودم خوابم نمیبرد
به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطور داشتم نگاه میکردم تو حال میخوابم نگاه کردم دیدم سه چهار نفر قدشون حدود 140-150بود وایساده بودن وسط حال
به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹
منم خوب چشمامو مالیدم که شاید خواب میبینم یا شاید اشتباه دیدم که دیدم نه واون سه چهار نفر اروم رفتن سمت اشپزخونه
بخدا دیشب نصفه شب دخترم اب میخواست با ترس برقا رو روشن کردم رفتم تو اشپزخونه