2777
2789
عنوان

بچه ها تو خونه ۱۲۰ متری چند تا

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 51 پست
چ خوب نه مال ما فقطزیر بنا ۱۲۰ که یکمشو راه پله گرفته چون طبقه بالاست واسه همون ۳ تا خاب در نمیاد

چرا در نیاد؟ نقشه کش بلده بکشه 

مال ما دوتا خوابمون نور میخوره پنجره و اینا داره 

ولی یه خواب که ۹ متره نور نمیخوره یه قسمتو برای نور گیرش در نظر گرفتن ولی نمیدونم ایا تاثیری داره ..شاید اتاق بچه ش کنم 

من خودم حیاط خیلی بزرگ دوست دارم و پنجره های بزرگ ولی خب نشد همینم خداروشکر میکنم ان شاءالله امسال میسازیمش میرم خونمون 🥲

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا اخه هرچی نگاه میکنم نمیشه اینطوری در اورد

چرا نمیشه.  نقشه کش رو عوض کنید.  یا مگه اینکه زمینتون اتوبوسی باشه یا مشکل دار و کج‌. به هرحال خونه اطرافیانم ۱۲۰ متره دو‌تا خواب داره و تراس‌. هال ۴۰ اینا و آشپزخونه ۱۲یا ۱۵

چرا در نیاد؟ نقشه کش بلده بکشه  مال ما دوتا خوابمون نور میخوره پنجره و اینا داره  ولی یه ...

اها یه حموم بزرگ تو خونه ست ، یه سرویس بهداشتی هم تو خونه ست 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چرا در نیاد؟ نقشه کش بلده بکشه  مال ما دوتا خوابمون نور میخوره پنجره و اینا داره  ولی یه ...

ینی یه خاب ۹ متری هم درمیاد من اونو خیلی لازم دارم میخام بعنوان مطبخ استفادش کنم

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

۹ متری رو کمد کن بعنوان انبار برای رختخواب و این چیزا.  مال بچه نشه.  به هرحال شبی مهمون واسه خواب داشته باشی میتونه تو ۱۲ متری که اتاق بچه س بخوابه

چرا نمیشه.  نقشه کش رو عوض کنید.  یا مگه اینکه زمینتون اتوبوسی باشه یا مشکل دار و کج‌. به ...

کج که نیست ولی چطور بگم قسمت پشتش یکم خونه همسایه اومده داخل گرفته شده

ینی یه خاب ۹ متری هم درمیاد من اونو خیلی لازم دارم میخام بعنوان مطبخ استفادش کنم

مطبخ اضافه نیست؟

تو تراس یه قسمت قرار بده واسه گاز کوچیک واسه سرخ کردنی، همین کافی نیست؟

بزار سه خواب باشه بجای مطبخ.‌ 

مطبخ اضافه نیست؟ تو تراس یه قسمت قرار بده واسه گاز کوچیک واسه سرخ کردنی، همین کافی نیست؟ بزار سه خ ...

فقط همین نیس شوهر من چون کارش یکم کثیف کاری داره و هی میاد خونه و میره خونه کثیف میشه میخام اون مطبخو یا حالت نشیمن خودمونی کنم اونجا بپزیم بخوریم کثیف کاریا اونجا باشه 

۳تاکوچیک دراوردیم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بستگی داره پذیراییت چند متر باشه خوابارو چند متر برداری،من آشپزخونه ام ۱۶ متره خوابامم ۱۶ متریه ۲ تا خواب دارم جاریم خواباش کوچیکه ۳ خوابه

بخند غم تو دنیارو عوض نمیکنه🥰