2777
2789
عنوان

بچه ها تو خونه ۱۲۰ متری چند تا

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 51 پست
اخه هر چی نگاه میکنم جا وایه دوتا نمیمونه

بشتگی داره 

۲ خوابه هم هست. هم نقشه خونه خم نیاز افراد 

من خونه ۳ خواب ذو ترجیح میدم چون دوتا بچه دارم و بچه ها اتاق جدا باید داشته باسن.

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
۹ متری رو کمد کن بعنوان انبار برای رختخواب و این چیزا.  مال بچه نشه.  به هرحال شبی مهمون و ...

دوتا اتاق دیگه کمد دیواری میخورن یکیشو برای رختخواب اینا درنظر گرفتم یکیشم لباسامون ،، ولی بازم نظر طراح رو میپرسیم ، ممنون عزیزم ♥️♥️ 

اگرم اتاق بچه نشد اتاق مخصوص خودم میشه با کتابخونه اختصاصی و .. 😂😂

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا وای داری بهم روحیه میدی من چند روزه دارم دعوا میکنم میگم نسازیم کوچیکه 

میشه سه تا هم درآورد خونه من صد متره دوتا خواب بزرگ دارم هال بزرگ آشپزخونه کوچک

مهندس خوب باشه یه جور درمیاره کیف کنی فقط اتاق ها زیاد بزرگ نکن آشپزخونه بزرگ کن

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
بستگی داره پذیراییت چند متر باشه خوابارو چند متر برداری،من آشپزخونه ام ۱۶ متره خوابامم ۱۶ متریه ۲ تا ...

حدودا ۵ ۶ مترشو که راه پله گرفته من نهایت متراژی که واسه دراوردن خونه دارم ۱۱۰ اونم ۱۵ آشپزخونه دوتا ۱۳ اتاق میخام یه ۹ متر مطبخ حموم دسشویی هم حدودا ۱۰ متر اینا جا میگیره هال کوچیک میمونه 

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

ینی یه خاب ۹ متری هم درمیاد من اونو خیلی لازم دارم میخام بعنوان مطبخ استفادش کنم

یعنی دوتا خواب و یه مطبخ میخواید ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

حدودا ۵ ۶ مترشو که راه پله گرفته من نهایت متراژی که واسه دراوردن خونه دارم ۱۱۰ اونم ۱۵ آشپزخونه دوتا ...

هالتون ممکنه ۳ تا فرش ۱۲ متری بخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40