2777
2789

سلام خانما من دکترما تازه عوض کردم دکتر قبلیم بخاطره اینکه گفت پروژسترون تو یک مقدار کم واسم ۱۵ شب و شبی دوتا مدروکسی نوشت و یک امپول ۱۴ پریودی نوشت حالا خونریزیم خیلی کم شده توی سایت نوشت باعث ضخامت رحم میشه این داروها میترسم واس همین خونریزیم کم شده باشه ۷ پریودم باید برم عکس رنگی بگیرم میترسم بگه ضخامتت زیاده کورتاژ کن 😭😭😭 چیکار کنم ضخامتش کم بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدایا چقدر وحشتناک تا حالا نشنیده بودم منم این ماه لتروزول و کلومیفن خوردم پریودمم کم بود یعنی ا ...

نه بابا منم این ماه لتروزول خوردم عزیزم دکتر به من گفت تخمکت خودش ازاد میشه شما امپول زدی یا همینجوری ازاد شد ؟

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
دوم ولی هیچوقت اینطوری نبودم همیشه زیاد تر میومد خیلی حالا خیلی خیلی کم

ایشالا که نیاز نمیشه ولی کورتاژ همچین سخت هم نیست دردش مثله پریودیه عمم رفت یادمه تنهایی رفت امد

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
ماه قبل دوتا امپول زدم ولی این ماه قصد ندارم برم دکتر امپول بزنم

ببخشیدا همش سوال میکنم استرس دارم شما سایز تخمکات چند بود؟؟ برا منو یکیش گف ۲۰سمت راست سمت چپ ۱۵ گفت من دیگه هیچ مشکلی ندارم تخمک هام هم خودشون ازاد میشن ولی همسرم مشکل داره دارو میخوره دکتر گفت اگه همسرت خوب شده باشه این ماه باردار میشم اگه نشم باید برم میکرو بعد مدت ها من خوب شدم خدا کنه باردار بشم انقد دیروز گریه کردم استرس دارم 😔😔

ببخشیدا همش سوال میکنم استرس دارم شما سایز تخمکات چند بود؟؟ برا منو یکیش گف ۲۰سمت راست سمت چپ ۱۵ گفت ...

چقدر شرایطون شبیه همه ماه قبل دوتا داشتم ی ۱۸ یه ۱۸ونیم دکتر گفت احتمالش کمه بگیره چون شوهرت مشکل داره وقتی پریود شدم اینقدرر گریه کردم تا چند روز با اینکه امید نداشتم ولی تو ذوقم خورد این ماهم دارو خوردم ولی دیگه دکتر نمیرم دلشو ندارم