2777
2789
عنوان

باید و نباید های اولین پریودی دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 15615 بازدید | 47 پست
چطور کامل؟

کامل منظورم کل سیکل و . نه خیلی واضح مثلا بگو  بدن و طبیعت زن جوریه که هر ۲۸ روز یبار خونریزی میکنه چون خون کثیف از بدنش خارج میشه و بدنش تر و تازه میشه. (هر چند خون کثیف نیست اما نمیتونی که بگی تخمک گزاری و بارداری... چون بد تر کنجکاو میشه). بگو ترسی نداره  و بی خطره اما درد و اسپاسم داری.همیشه یاد بده چند تا پد تو کیفش باشه و یه مسکن ساده موقع درد شدید. توی خونه کیسه ابجوش بزار کمرشو گرم نگه داره ابگرم حمام و کیسه ابجوش خونریزی و سریع تر میکنه و دفع زودتر انجام میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا .سنشم پایین تر بوده پد بهداشتی را که دستم میدید ازم می پرسید اینارا چرا استفاده می کنی منم ج ...

خیلی بده حتما توضیح بده من تو سن دختر شما بودم و هیچی نمیدونستم پریود شدم عصر بود خونه عموم .پسر عموی ۱۸ سالم بهم گفت وای چرا شلوارت خونیه .خیلی خجالت کشیدم. از دو روز قبلش خون قهوه ای میومد نمیدونستم چیه میترسیدم هی لباس زیر میشستم و دستمال کاغدی میزاشتم روز سوم کامل خون بود از ترسم از خونشون رفتم .نتونستم برم خونه که مامانم دعوام نکنه رفتم خونه مادر بزرگم اونجام همه دیدن و هی میگفتن وای نوار نزاشتی وای مامانت نگفته. .خواهشا زودتر توضیح بده

نوار پارچه ای نزار براش 

شستنش سخته

بلخره چندشه برا بچه ۱۰ ساله 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
نه اصلا 

اینکارو بکنین حتما

من تابستونی که میخواستم برم پنجم پریود شدم و مامانم قبلش اصلا هیچی بهم نگفته بود 

خیلی حس بدی داشت  خیلی 

مدارس هم از کلاس پنجم به بعد شروع میکنن به آموزش