2777
2789
عنوان

به نظر شما حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 93 پست
بله عزیزم خونه هاشون کوچیک هست تو پذیرایی می خوابه میگه کولر خاموش کنید سرده تلویزیون خاموش کنید صدا ...

خب بمونه خونش اونا بیان پیشش باشن مگه زوریه خب چی میشه اخه تحملش کنن مگه گناه شما چیه کم کم دیگه بهش رو ندین به خدا این کار تهشم ثوابی نداره فقط توقع میاره طرف فک میکته وظيفه عروسه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

انشالله خدا هیچ پدر و. مادری رو اسیر دست اولادش نکنه و بالعکس

الهی آمین ❤

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ععزیزم ایشون خودشون حقوق می گیرن و. نیاز مالی ندارن به ما ولی حقوقشون دست نخورده می مونه یا پسر مجرد ...

من شرایط شما رو درک میکنم ،خانه ما فقط یک فرق با شما دارد که ما تویک ساختمون هستیم ودیگه مادرشوهرم وسط زندگیمون نیست ،وگرنه بقیه کارهاش با همسرم هست ،وبا داشتن فرزند مجرد توخونه هم دختر وهم پسر ،تقریبا پخت وپز را من ویک خواهر شوهرم انجام میدیم ،چون تعلق خاطرش با همسر من هست ،یعنی اگر سفری باشد ،چیزی باشد ،رفت وامد باشد ،حتما باید همسر من همراهش باشد ،برای همین می‌گویم اگر میتوانید یک واحد ویا یک سوئیت در کنار خودتان برایش تهیه کنید .

اوهوم درسته از الان ترس اینو دارم انقدر پیر بشم که نتونم از پس خودم برمیام سر بار بچه هام بشم که خدا ...

بله عزیزم آمین 

انشاالله همیشه سالم باشی بهش فکر نکن افکار منفیه جذب میشه 

ولی واقعا اطراف من که اکثرا آدمای مسن هم لجبازن هم غرغرو فک کنم واسه فیلماس که پدربزرگ مادر بزرگا با منش و حوصله نصیحت میکنن کوچیکترارو و نوه هارو بازی میدن و همه روسرشون قسم میخورن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بله عزیزم آمین  انشاالله همیشه سالم باشی بهش فکر نکن افکار منفیه جذب میشه  ولی واقعا اطر ...

الهی آمین مررسی از دعای قشنگت عزیزم 😍

همچنین شما هم سلامت باشین همیشه 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
خدا به عمرتون عمر با عزت بده ولی ایشون معاف هستن وظیفه فرزند هست به پدر یا مادر رسیدگی کنه نه عروس و ...

چی بگم عزیزم اینام جاری هستن، دخترای طرف خودشونو کشیدن کنار میگن ارث فلان پسر خورده اون نگه داره 

اونم گردن نمیگیره 

اینام چند تا جارین یکیشون نره فتنه میکنن بقیه هم نمیرن 

بیچاره عمه منم تو دام همین ثواب داره و گناه داره و خدا عوضشو میده افتاده 

یه عمه دیگم هم باز نوبتی مادر شوهر و پدر شوهر نگه میداره مجبوره دختراش نمیان کمک 

یه خاله هم دارم که 15 سال پدر شوهرشو ترو خشک کرد الان پیر شه به خدا

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الهی آمین مررسی از دعای قشنگت عزیزم 😍 همچنین شما هم سلامت باشین همیشه 

🌹♥️

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خب پوله دکترو از کارته خوش بردارید در مورده موندشم اگه بی ازاره بزارید بیاد اگه ن ک همون رو نوبت بیا ...

عزیزم من حاضرم پول دکتر که هیچ پول خرج خونه مادرش رو هم بده که میده و تا حالا کلامی نگفتم ولی در این مورد چون تو خونه خودم تمام مدت معذب هستم خیلی برام سخته خیلی ایشون باید خودش بفهمه وقتی من تازه عروس بودم و. بی جا و. مکان به من گفتن که من با عروس تو یه خونه زندگی نمی کنم الان چطور شده من با جون کندن خونه دار شدم ایشون می تونن خونه من زندگی کنن؟

بله عزیزم آمین  انشاالله همیشه سالم باشی بهش فکر نکن افکار منفیه جذب میشه  ولی واقعا اطر ...

دقیقااااا دیشب پیش مادربزرگ شوهرم بودیم به من گیر داده بود چرا دیگه سر کار نمیری، هر چیم بهش توضیح میدادم حالیش نمیشد از دیشب اعصابم خراب کرده پیر زن!!!! 

چی بگم عزیزم اینام جاری هستن، دخترای طرف خودشونو کشیدن کنار میگن ارث فلان پسر خورده اون نگه داره&nbs ...

چقدر سخت و. ناراحت کننده خدا هیچ کس رو از پا نندازه منم برای رضای خدا و. همسرم این کار ها رو. می کنم ولی وقتی می بینم بقیه جاری هام تو مسافرت و تفریح و. گردش هستن خیلی دلم می گیره چون شوهرم اصلا اهل تفریح نیست تنها آرامشم تو خونه با بچه هام هست که ایشون ازمون سلب کردن

چقدر سخت و. ناراحت کننده خدا هیچ کس رو از پا نندازه منم برای رضای خدا و. همسرم این کار ها رو. می کنم ...

حتما یه اقدام جدی بکنید والاع اینجوری اصلا درست نیست 

ایشون فقط شوهر شمارو دنیا نیاورده یا شیر نداده که خداروشکر 9 تای دیگه داره 

حتما احترامات کم تر کنید و در حد خودتون غذا بپزید به خواسته هاش عمل نکنید و تابع حرفاشم نباشید بذارید حداقل چند روز بره اینور اونور بمونه خب 

این مدلی هم جالب نیست

دقیقااااا دیشب پیش مادربزرگ شوهرم بودیم به من گیر داده بود چرا دیگه سر کار نمیری، هر چیم بهش توضیح م ...

بخدا مادربزرگ من همه ی اموالشو بخشید به پسراش بعد خونشونو فروخت اونم داد پسر کوچیکش من با پسر داییم نامزد بودم جداشدیم نمیدونی چه به روز مادرم اورد گریه میکرد سرمن داد میزد که پسرمو دق میدی گناهم چی بود؟از نامزدم میخواستم جدا شم نه عرف نه شرع گناه نبود اما از نظر اون اعصاب و جون پسرش مهمترین بود 

بعدشم چون درآمدی نداشتن پولشونو گذاشتن بانک باقیشم یه خونه چهل متری خریدن فکر کن مغازه و دوواحد خونه رو دادن رفت 

الانم که مرده بابابزرگم و خاله ی مجردم با همون بیست تومنی که ارزشی نداره ماهی یه تومن میگیرن با یارانه زندگی میچرخونن دخترا وسیله میخرن پسراهم انگار نه انگار

حالا چرا زندگیتون بهم ریخته  دوست داری وقت پیر شدی بچه هات اینطور در موردت بگن

نه دوست ندارم چون ایشون بین همه بچه ها اختلاف درست کردن با خبر بردن آوردن و همچنین وقتی خونه ما هست نمی تونم با همسرم حرف بزنم فورا می پرسه چی شده چی گفتین یا پشت فامیلم. مدام بدگویی و داستان درست می کنه بیشتر بگم یا کافی هست

بخدا مادربزرگ من همه ی اموالشو بخشید به پسراش بعد خونشونو فروخت اونم داد پسر کوچیکش من با پسر داییم ...

دقیقا یه سری مادر بزرگا واقعا بلا نسبت بیشعورن.... 

من مادر بزرگ خوب و با سیاستم دیدم جوری زندگی نوشو تغییر داده به خدا نوش تا عمر داره دست بوسه 

منتها این مادر بزرگ مادری شوهرم جای مادر شوهرم برا من گرفته 

حالا خداروشکر زیاد نمیبینمش ولی بد رفته بود دیشب تو مخم میدونی چون از زندگی من خبر نداره و نظر میده من بیشتر میسوختم فک میکنه من میشنم خونه میخوابم به نوش کمک نمیکنم، در صورتی که نوش تا الان هر چی داره صدقه سر حمایت مالی منو خانوادمه، قبلانم تو مراسم شوهرش کلی کار کردم اخرش خرف بار عروسا کرد، قدر نمیدونن اصلا خیلی بیشعورن 

حتما یه اقدام جدی بکنید والاع اینجوری اصلا درست نیست  ایشون فقط شوهر شمارو دنیا نیاورده یا شیر ...

بخدا باورتون نمیشه پارسال منزل ما بودن داشتیم می رفتیم بیرون گفت برام انار بخرید هوس انار کردم به شوهرم گفتم بخریم. گفت خیلی گرونه ندارم گفتم اشکال نداره ۳ تا دونه خریدم فقط چیزی که حتی برای بچه های خودم نمی خرم نمیشه بگی نیست ندارم هر غذایی هم بخوام درست کنم ایراد می گیره بقیه میگن بمون خونه خودت هرچی دوست داری برای خودت درست کن هر وقت دوست داری بخور هروقت دوست داری بخواب هروقت دوست داری بیدار شو بچه ها هم مرتب بهت سر می زنن ولی اصلا گوش نمیده