من اصلا از این چیزا خوشم نمیاد دیگه با دوستم رفتیم گفتم بکشم بیینم چطوریه چلی جوگیر شدم خیلی کشیدم سبک بود البته ادامس نعنا ولی بعدش که کشیدم نه سرم گیج رفت نه چیزی ولی الان ریه ام ی طوریه درد میکنه ی حوری نفس میکشم راه کاری ندارین🥲💔زنذه میمونم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند که تنها خودش را میبیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته میشود... تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی میکند که تنودش ر