2777
2789
ساده ای عزیز جان  دهنمونم باز کنیم میترکیم دنبال سیم کارت باید بریم

فکر میکنم به خاطر اینکه عذاب وجدان داشته زندگیش بهم ریخته

به نحوی جذبش کرده 

خدانور لجه ای🥺🩶💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این وام که داده میشه ماحصل شراکت چندین شرکت و سود سرمایه هستش. 

خب ما بحثمون تو سود کشیدنه. چرا باید وام ۵۰ ملیونی بشه ۸۰ملیون؟؟ حتی ۹۰. این رسما تلکه کردنه. درحالیکه اقازاده ها وام بی بهره میگیرن

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
فکر میکنم به خاطر اینکه عذاب وجدان داشته زندگیش بهم ریخته به نحوی جذبش کرده 

نه از عذاب وجدان نبوده..منم دیدم طرف پول نزول کرد چون بدهی بالا آورد..خداشاهدهدکل خانواده داغون شدن..داغوون..پول نزول کردن وپول نزول دادن جنگ با خداست..

نه از عذاب وجدان نبوده..منم دیدم طرف پول نزول کرد چون بدهی بالا آورد..خداشاهدهدکل خانواده داغون شدن. ...

خب بحث همینه

نزول چه فرقی با وام داره

فقط اونو بانک میده

اونو یکی دیگه

خدانور لجه ای🥺🩶💫
خب ما بحثمون تو سود کشیدنه. چرا باید وام ۵۰ ملیونی بشه ۸۰ملیون؟؟ حتی ۹۰. این رسما تلکه کردنه. درحالی ...

و این در حالیه که سود اسلامی و حلال ۲ درصده 

در بلاد کفر و کشور های اروپایی اگه بدونن مسلمانی همون سود طبق دین خودت رو حساب میکنن 

وحتاااا 

سود بانکی خودشون هم همون ۲ درصده 

والا مردم با وام خیلی خوب دارن پیشرفت میکنن و برکت داره

برعکس نزول که هرکی گرفته بیچاره شده

شوهرم تو یه داروخانه کار میکرد دکتر داروخانه واسه عروسیش نزول گرفت

به ۳ ماه نکشیده داروخانه رو جمع کرد دیگه پولی نبود که دارو بیاره

خب بحث همینه نزول چه فرقی با وام داره فقط اونو بانک میده اونو یکی دیگه

فرقی نداره 

هم نزوله 

هم ربا 

فقط یه کلاه شرعی کشیدن روش 

خودشونم میدونن 

منتها اینطوری بهتره براشون .ول کن دیگه 

توروخدا قفل کن تا به ترکیدن ندادیمون 

خدایا خودت اکامنتمو از شر گزارشگران حفظ بدار

و این در حالیه که سود اسلامی و حلال ۲ درصده  در بلاد کفر و کشور های اروپایی اگه بدونن مسلما ...

دربلاد کفر تورم اینهمه است؟!من اگر سال پیش وام می‌گرفتم یه مقدار طلا می‌خریدم الان کلی سود کرده بودم!!

از چه لحاظ فرق داره ممکنه نزول هم سودش کم باشه

اصلا به میزان درصد سود هیچ ربطی نداره.که بگیم چون ۲۰درصدی هس پس نزوله.چهاردرصدیش نیس.یه سری از بانک ها دارن یه رفتارایی میکنن زیرزیرکی مشابه ربا ولی بطور کلی وام رو مثلا برای ماشین میدن.شمااگر بگیری بری باهاش موتور بخری این میشه ربا.چون بانک دراصل از شمابرای خرید ماشین حمایت کرده.ب علاوه سود بانکی هم ک میدن میتونه ربا باشه.لزوما ک سودی ک میگیرن ربا نیس.اونم چون پولت درگردشه باهاش کارمیکنه بانک یه مقدار خودش برمیداره یه مقدار میده تو.هرچی بانک ثروتمندتر سودیم ک میده بیشتر.نمیدونم تونستم منطورمو برسونم یا نه.درهرحال بطور کلی ربا نیس اما ازش سواستفاده هم میشه.متاسفانه بدون اطلاعات کافی یه عده فقط یه چیزی میگن.و بقیه روهم ب اشتباه میندازن.رباخونه خراب کنه واقعا.یا توکارت برکت از بین میره یاتو زندگیت وخانوادتو از بین میبره.در ضمن مثلا ربا اینجوریه که تاوقتی ندیش هی سود میادروش هی رو سودشم سود میاد و غیره.ولی وام اینجوری نیس ک.

دربلاد کفر تورم اینهمه است؟!من اگر سال پیش وام می‌گرفتم یه مقدار طلا می‌خریدم الان کلی سود کرده بودم ...

😂الان تورم خوبه از نظر شما

قفل میکنم 

قانع که نشدم حداقل نترکیم

خدانور لجه ای🥺🩶💫