2777
2789

فرق نداره

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.

گناه نزول از وام کمتره. حدا قل نزول خور صد تا ضامن نمیخاد

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق داره حتی اگر سود هم بیاد روی وام بازم فرق داره.هرچند سود بیش از حد انسانی نیس خودش مشکله ولی نزو ...

چرا نزول نیس؟ هزار تا ضامن ثفته میخان بعد ۱۸ درصد بهت وام میدن خاک تو سرشون از نزول بدتره.

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
واقعی میگید؟ اخه یکی اینجا گفت نزول کردم زندگیم داغون شده ولی خب ما هممون وام میگیریم چه فرقی دار ...

آره فرق داره..البته از کدوم بانک وام میگیرید؟!اون درصد بالاها که هیچ بنظرم درست نیس..ولی درصد پایینا..شما فک کن دوسال پیش وام گرفتی فرضا یه ماشین خریدی،الان ماشین داری که خیلی گرونتر شده وقسط همون وامت..قطعا سود کردی!نزول شرایطش فرق داره..

واقعی میگید؟ اخه یکی اینجا گفت نزول کردم زندگیم داغون شده ولی خب ما هممون وام میگیریم چه فرقی دار ...

ساده ای عزیز جان 

دهنمونم باز کنیم میترکیم دنبال سیم کارت باید بریم 

وام از سود مشارکت داده میشه کلی فرقشه

سود مشارکت چه سودی برای فقیر داره؟ 

فرق داره حتی اگر سود هم بیاد روی وام بازم فرق داره.هرچند سود بیش از حد انسانی نیس خودش مشکله ولی نزو ...

از چه لحاظ فرق داره

ممکنه نزول هم سودش کم باشه

خدانور لجه ای🥺🩶💫
۱۸ درصد قبلا بود الان ۲۳ درصده

به به به به. لوازم خونه پنجاه درصد میکشه روش کانون بازنشستگان. یعنی جهزیه یخچال ۱۰ ملیونی بخری میشه ۲۰ میلیون زیباست😁. جمهوری اسسسسلااااااامییی🙄🙄🙄🙄🙄

فرق داره عزیزم ،مثلا تو ۳۰میلیون نزول میگیری میگه هرماه ۵میلیون باید سودشو بدی تا وقتی ک بتونی اون ۳۰تومن وباسودب روزشو پرداخت کنی مثلا شاید تا ۳سال نتونی اون ۳۰تومن وبدی همچنان باژد ماهیانه ۵تومن وبدی تاوقتی ک ۳۰وتومن و پرداخت کنی ب نظرت وام اینجوریه؟سود بانکا زیاد هس ولی ن اینطوری دیگه