2777
2789
عنوان

خونمو دزد زده

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 33 پست
پس اینهمه اثر انگشت موقعه ثبت کارت ملی هوشمند از ملت میگیرن کجا قراره به درد بخوره 

نمیخوام ناامیدتون کنم ولی پلیس هیچکاری نمیکنه خودتون پیگیر بشید مدرک جمع نید ببرید براشون که یا حرکتی بکنن. 

نمیخوام ناامیدتون کنم ولی پلیس هیچکاری نمیکنه خودتون پیگیر بشید مدرک جمع نید ببرید براشون که یا حرکت ...

مدرکی جز اثر انگشت نداریم قطعا آنقدر راهکار بلد هستن که نشه از اثر انگشت هم به جای رسید یکی میگفت میسابن سر انگشت هاشون رو که صاف باشه گیر نیوفتن 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از آشناهای ما حدود چندسال پیش دزد زد خونه اش .گاوصندوق اش طلاهای خودش و مامانش و مادر شوهرشم توش بود .همون گاوصندوق رو برده بود .آپارتمان هم بود .چندسالی پیگیر بودن البته دزدا همون اول پیدا شدن .اینام تا خونه و زتدگی دزد رو دیده بودن .بعد چندسال بهشون پول داده بود دقیق نگفت چقدر ولی گاهی به ول و طلات میرسی گاهی نه .خودتون باید پیگیر باشید .جالبه دزدا رو از یک شهر به شهر دیگه می بردن دم به ثانیه زنگ میزدن پول ناهار رو بده سه میلیون بنده خدا داده بود .سختی داره خودتون بهتر می دونید ولی چه میشه کرد .

سلام عزیزم من ۳۲ سالمه نفخ معده داشتم که آندو دادم گفت پولیپ معده از نوع فوندیک گلند داری

شما هم پولیپ معده دارید؟

نوعش چیه؟ 

دکتر چی گفت بهتون نگفت چند وقت یکبار باید آندو بدید؟

ممنون میشم جوابم بدید نگرانم تو گوگل میزنم بیشتر دلشوره میگیرم دکترمم به زور جواب میده فقط یه مشت دارو میده میگه بخور دوباره بیا