2777
2789
عنوان

خونمو دزد زده

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 33 پست

[QUOTE=294619115]درکت میکنم خیلی حس بدیه ولی کم کم یادت میره بی خیال شو ازشون بگذر . خود قاضی گفته بود دستتون به جایی ...[/QUOTE حالا نالم رفت باشه به جهنم بُعد روانی خیلی بدی داره از خونه م بدم میاد 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=294619115]درکت میکنم خیلی حس بدیه ولی کم کم یادت میره بی خیال شو ازشون بگذر . خود قاضی گفته ب ...

منم تا یه مدت ابنطوری بودم . برا من حتی جای کفشش رو فرشم مونده بود . کم کم شروع کن به تمیز کردن خونه و قبول کردن این پیش آمد یواش یواش یادت میره قول میدم 

آپارتمان بوده ؟  دوربین نبوده اونجاها .... ؟  چقدر طلا بوده ؟؟😕

نه دوربین نداشتیم اطراف هم نبوده دوربین 

آره آپارتمان بودیم 

حدود 600 تومن طلا سی چهل تومن هم پول نقد 

[QUOTE=294619115]درکت میکنم خیلی حس بدیه ولی کم کم یادت میره بی خیال شو ازشون بگذر . خود قاضی گفته ب ...

ما تا حالا حداقل بیست یا سی بار دزد زده به اموال مون ولی من طلا ندارم خدا رو شکر اسباب اثاثیه خیلی بردن از ما 

منم تا یه مدت ابنطوری بودم . برا من حتی جای کفشش رو فرشم مونده بود . کم کم شروع کن به تمیز کردن خونه ...

آخ آخ جای کفشش همه جا هست مالیده رفته

ما تا حالا حداقل بیست یا سی بار دزد زده به اموال مون ولی من طلا ندارم خدا رو شکر اسباب اثاثیه خیلی ب ...

خدا لعنت شون کنه چه جوری راحت میان خونه مردم و اموالشون رو به تاراج میبرن دست کسی هم بهشون نمیرسه 

نه دوربین نداشتیم اطراف هم نبوده دوربین  آره آپارتمان بودیم  حدود 600 ...

خدا خودش کمکتون کنه.پول کمی هم نبوده.همین اتفاق دو ماه پیش برای فامیل ما هم افتاد خانمش میگفت از بودن تو اون خونه خیلی حس بدی دارم .الان خوب شده .ولی پیگیرن که پیدا بشه دزد اموالشون 

باورتون میشه تو روستای نزدیک شهر ما دزد اومد دزدی صاحب خونه رسید دزد خواست از دیوار بپره فرار کنه افتاد پاش شکست رفت صاحب خونه رو شکایت کرد 

قاضی صاحبخونه رو جریمه کرد بهش گفت چرا اینقدر دیوارتون بلنده

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

پس اینهمه اثر انگشت موقعه ثبت کارت ملی هوشمند از ملت میگیرن کجا قراره به درد بخوره 

باورتون میشه تو روستای نزدیک شهر ما دزد اومد دزدی صاحب خونه رسید دزد خواست از دیوار بپره فرار کنه اف ...

ای خداااااااااا😬

خدا خودش کمکتون کنه.پول کمی هم نبوده.همین اتفاق دو ماه پیش برای فامیل ما هم افتاد خانمش میگفت از بود ...

ممنون عزیزم بله پول به سختی در میاد ولی یه از خدا بی خبر با عمل کثیف‌ش همه چیز رو نابود میکنه 

واقعا آدم میترسه از اینکه یکی راحت در نبودش اومده خونه ش و همش فکر میکنه نکنه دوباره برگرده