2777
2789
عنوان

از دست این عشق میخوام دق کنم😭

231 بازدید | 16 پست

من تاالان خواننده خاموش بودم الان هنوز وارد شدم.

من یک ساله یکی رو میخوام. اما یکطرفس دارم دققق میکنم هرچی مشاور رفتم فراموش کنم نشد.هرروز از لحاظ روحی بهم ریخته تر میشم،جسمم مریض شده مدام حالم بد میشه راهی بیمارستان میشم دیگ خستههه شدم قلبم مریض شده😭

هرکار کردم فکرش نکنم اما این قلب لامصبم نمیفهمه

نگین بی لیاقته و اینا.همشو میدونم اما خیلی عاشقشم نمیتونم کنار بیام😭

ت رو خدا ی راهکار بدین چیکار کنم چطوری بیارمش سمت خودم دیگ طاقتم سراومده😭

میخوامشا اما نمی‌خواد منو💔

به نظر من ک عشق یک طرفه ای وجود نداره

اخه تا محبت ندی و محبت نگیری چجوری میشه عاشق شد

یه خوش اومدن ساده ست

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من ک عشق یک طرفه ای وجود نداره اخه تا محبت ندی و محبت نگیری چجوری میشه عاشق شد یه خوش اومدن ...

خب پس تا محبت هم بعدش نکرد نخوایمشون؟

یک ساله تلاش میکنم فراموش کنم عشقمو نمیتونم

کیه؟ منظورم اینه که مثلا چیکارست؟ جای مشترک میرید؟ با صحبتای معمولی کم کم باهاش صمیمی شو از چیزای ساده اظهار نظر کن تا کم کم گرم بگیرید به بحثای شخصی تر برسید 

ببین به چه چیزایی علاقه داره راجب اونا حرف بزن مثلا 

خب پس تا محبت هم بعدش نکرد نخوایمشون؟ یک ساله تلاش میکنم فراموش کنم عشقمو نمیتونم

اون وقت فرق داره

اون وقت عشق ایجاد شده،بعد یارو دچار مشکل میشه محبت نمیکنه یا...ولی اون عشق تو دل ایجاد شده

برای شما اصلا عشق ایجاد نشده از نظر من

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
میدونه اون فامیلمونه

میدونه ینی حس میکنه یا قطعی میدونه؟ چرا نتونستید ارتباط بگیرید؟ کس دیگه ای رونمیخواد؟ شاید به این چشم ندیدتت بزار نکات مثبتتو ببینه خب وقتی فامیله ینی یکم شناخت داری بهتر میدونی چطور ارتباط بگیری 

یکم ک صمیمی شدید مثلا باهم بیرون اینا برید 

ناامید نباش تلاشتو بکن اگه نشدم واقعا بیخیال دنیا تموم نشده من اینارو گذروندم ادم کنار میاد خودتو با چیزای دیگه مشغول کن

کیه؟ منظورم اینه که مثلا چیکارست؟ جای مشترک میرید؟ با صحبتای معمولی کم کم باهاش صمیمی شو از چیزای سا ...

فامیله زیاد نمیاد بین فامیل

بی فایدس چون کم میبینمش😭

میدونه ینی حس میکنه یا قطعی میدونه؟ چرا نتونستید ارتباط بگیرید؟ کس دیگه ای رونمیخواد؟ شاید به این چش ...

نه میدونه نمیدونم آخرین بار باهم مبحرفیدیم می‌گفت ت پاکی من خیلی دختربازی کردم و اینا

ن کسیو نمیخواد سی سالشه بچه نیست ک بگمم بچس

بخدا خیلی سخته ی ساله هرکار کردم بدتر شد حالم بهتر ن😭

هرچی دعا کردم نشد ناامید برگزدونذ خدا منو

عزیزم ببین کاملا درکت میکنم منم عشق اولمو یک طرفه تجربه کردم شاید 4 سالم درگیرش بودم

این حس ادمو دیوونه میکنه

ادم عاشق فک میکنه هیچوقت نمیتونه فراموش کنه ولی باور کن بهتره فکر خودت باشی

اگه میبینی اصلا شدنی نیست

عمرتو تلف نکن چقدر قراره زندگی کنی

نمیتونی فراموش کنی چون قلب ادم در برابر از دادن این حس مقاومت میکنه.. ولی اراده که کنی همه چیو تموم میکنی

مثلا تا میخوای به فکرش بیفتی ذهنتو ببر سمت چیزای دیگه

عکس پیام صفحه هرچیزی ازش داری پاک کن از دیدنش دوری کن 

با دوستات بگرد خوش بگذرون کتاب فیلم باشگاه کلاس هرچیزییی که فرصت فکر کردنو بگیری از خودت

به مرور زمان کمرنگ میشه تو فقط همین حالا اراده کن گل دختر:)🤍

قلبتو آزاد کن ارزش تو خیلی زیاده شاید زندگی اتفاقای بهتری داره برات 

عزیزم ببین کاملا درکت میکنم منم عشق اولمو یک طرفه تجربه کردم شاید 4 سالم درگیرش بودم این حس ادمو دی ...

امیدوارم بشه عین خوره افتاده به جونم و اون خیالش نیست حالمو بد می‌کنه 😭💔