2777
2789
عنوان

کاشت ناخن..... ناخنکاری💖💅🏻

159 بازدید | 16 پست

دوستان عزیز 

من کلا ۱۰ میلیون دارم 

و میخام با این ده میلیون وسایل کاشت ناخن رو بگیرم و ناخنکار بشم

برای آموزش هم هزینه ای قرار نیست بکنم یکی از فامیل هامون به صورت حرفه ای آموزش میدن و مدرک هم میدن.

حدودا وسایل کاشت ناخن چقدر میشه؟؟

آیا میشه با ۱۰ تومن کامل خرید؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ببخشید یه روش بگید شوهرم راضی کنم  از این محل بریم؟؟

تاپیک بزن خودت

تاپیک بقیه رو خراب نکن ...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین ناخنکار ها زیاد شدن ، باید اونقدر حرفه ای باشی تا درآمد داشته باشی ، و جا بیوفتی ‌. منظورم چند ...

هم علاقه شدید دارم هم استعداد

اینک با ۱۰ میلیون میشه وسایل خرید یا نه؟

هم علاقه شدید دارم هم استعداد اینک با ۱۰ میلیون میشه وسایل خرید یا نه؟

بله با ۱۰ میلیون میشه وسیله خرید 

مجبور نیستی همون اول کار ۶۰۰ رنگ لاک ژل بگیری رنگهای پر استفاده بگیر ، زیاد مواد نگیر تا دستت بیاد چه اندازه استفاده می‌کنی 

اره میشه با دستگاه های ارزون شروع کن سیع کن قلم و موادت خوب باشه لاک زیاد نخر  مشتری تا دلت بخ ...

توی دیوار دیدم کل وسایلش سوهان برقی استرانگ و یووی نوشته بود ۳ روز میتونید تست کنید بعد بخرید بدون لاکژل ۸ و۵۰۰ میشه 

لاکشم جدا اندازه ۲ میلیون تومن میخرم

بله با ۱۰ میلیون میشه وسیله خرید  مجبور نیستی همون اول کار ۶۰۰ رنگ لاک ژل بگیری رنگهای پر استف ...

۱۰ تومن که وسایل گرفتم نمیتونم دوماه دیگ دوبارع برم بخرم با ۱۰ تومن میتونم مثلا ۳ ماه بعد یادگیری برم برای خرید مواد جدید؟؟

وضع مالیمون اوکی نیس کلا ۱۰ تومن دارم

۱۰ تومن که وسایل گرفتم نمیتونم دوماه دیگ دوبارع برم بخرم با ۱۰ تومن میتونم مثلا ۳ ماه بعد یادگیری بر ...

ببین من خیلی وقته از قیمتاش خبر ندارم ، بهتره از جایی که میخوای آموزش ببینی بپرسی چون نمی‌دونم کدوم شهری ، شهر با شهر قیمتا فرقه