2777
2789
عنوان

کیا بچه ی ۴ ماهه دارن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 54 پست
پسر من ۴ماه و نیم میتونست اشیا رو بگیره ولی محکم نه از ۴ماهگی غلت میزد از ۵ماهگی سینه خیز میره و یک ...

دختر منم چندباری غلت زده و همیشه در حال تلاش برای غلت زدنه که چنبارشو موفق شده

اما درست نگاهم نمیکنه

خندیدن و بازی کردنش خوبه 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کارا رو دختر منم میکنه  اما اینکه خودش اسباب بازی رو بگیره رو بچه شما انجام میده ؟

پسر من ۵ ماه و نیمه بود اسباب بازی رو میگرفت اونم بعضی موقعه ها

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

تو شش ماهگي بايد دو برابر وزن تولد باشن  

عه چرا  بهداشت ب من گفت ۵ ماهگی دوبرابر وزن تولد و یکسالگی سه برابر وزن تولد باسد باشن...

کم تر بود کمبود وزنه اما یکم بیشتر طوری نیست و خوبه

اللهم صل علی محمد وآل محمد
چيزاي گرد نه هنوز چيزاي كه جاي دست داره مث اين

یعنی دستشو دراز میکنه که خودش برش داره ؟

البته عکست نیومد 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
دختر منم چندباری غلت زده و همیشه در حال تلاش برای غلت زدنه که چنبارشو موفق شده اما درست نگاهم نمیکن ...

اشکال نداره ،تا ۵ماهگی بهش فرصت بده ببین میتونه تو چشات نگاه کنه؟

اگه نه ببر دکتر تو بعضی بچه ها یکم این ارتباط مغز دیرتر شکل میگیره

کاربر ۹۶ هستم تعلیقم کردن😒بزووور تونستم دوباره اکانت درست کنم

سه ماه و نیمشه ،به پهلو میشه ولی هنوز نمیتونه دمر بشه فقط تلاش می‌کنه ،وارونه بخوابونم سرشو میگیره بالا و خیلی تلاش می‌کنه جلو بره ،با صدا میخنده،خیلیم سر و صدا در میاره از خودش ،دوستان تلویزیون دیدن آپشن نیست همه بچه ها توجه دارن ولی نباید بذارید نگاه کنن ضرر داره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
دختر منم چندباری غلت زده و همیشه در حال تلاش برای غلت زدنه که چنبارشو موفق شده اما درست نگاهم نمیکن ...

اشیا رو هم دنبال نمیکنه؟

یا مثلا از جلوش رد بشین چی با چشم و سرش دنبالتون نمیکنه؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد
پسر من ۴ماه و نیم میتونست اشیا رو بگیره ولی محکم نه از ۴ماهگی غلت میزد از ۵ماهگی سینه خیز میره و یک ...

هیچ وقت نگران نگاه کردنش نبودی ؟

اشکال نداره ،تا ۵ماهگی بهش فرصت بده ببین میتونه تو چشات نگاه کنه؟ اگه نه ببر دکتر تو بعضی بچه ها یک ...

من یه هفته قبل سه ماهگیش بردمش بینایی سنجی چک کرد گفت خوبه

اما خودم احساس نگرانی میکنم