2777
2789
عنوان

کیا بچه ی ۴ ماهه دارن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 54 پست
دختر من غلت نميزنه كلا هر بچه اي خاص خودشه يعني شيرش ميدي چشم تو چشمت نميشه؟

چنوروزی هست موقع شیر دادن نگاه میکنه تا حدی 

اما بقیه وقتا خیلی توجهی به من نمیکنه

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
اشیا رو هم دنبال نمیکنه؟ یا مثلا از جلوش رد بشین چی با چشم و سرش دنبالتون نمیکنه؟

خیلی کم 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه هفته قبل سه ماهگیش بردمش بینایی سنجی چک کرد گفت خوبه اما خودم احساس نگرانی میکنم

دوبارها پیگیر بشو ببرش جای دیگه معاینه باز تا خیالت راحت بشه عزیزم.انشاالله که چیزی نیس

اللهم صل علی محمد وآل محمد
نگات میکنه و بخنده ؟ اگر نگرانی و حست خوب نیس بازم پیگیر بشو و ببرش .انشالله چیزی نیست البته

ارباط و خندیدنش خوبه باهاش بازی می‌کنم ذوق میکنه میخنده

یه فوق تخصص چشم پزشکی بردم بچه رو معاینه نکرد فقط گفت اگه میخوای تو چشمش قطره بریزیم شبکیه ش رو ببینم که من ترسیدم نکردم این کارو

سه ماه و نیمشه ،به پهلو میشه ولی هنوز نمیتونه دمر بشه فقط تلاش می‌کنه ،وارونه بخوابونم سرشو میگیره ب ...

میخواد اسباب بازی رو خودش از یه فاصله کم برداره ؟

٣٨ هفته و سه روز

شما اطلاعات پزشکیت خوبه عزیزم

بنظرت تو چشم بچه قطره بریزم که شبکیه ش رو چک کنه دکتر ؟

٣٨ هفته و سه روز

و اینکه واکنش به نور داره مردمک چشمش رو وقتی نور گوشی میگیرم کوچیک میشه توجهش جدیدا بنظرم بیشتر شده بهم اما بازم کمه

خودم حس میکنم نیستاگموس داره 

اصلا پریشونم خیلی

میدونم که بینایی داره چون دستم رو نزدیک صورتش میبرم ری اکشن داره و میینده چشمش رو