2777
2789

تو عقدیم چند وقت دیگه عروسیمونه

پارسال کلی دعوا کردیم از بی تجربگی مون بود...سر مسائل خیلی ساده...و خانواده هامون میفهمیدن

بعد از اونم من محبتم کم بود...اونجوری که تازه عروسا مثل پروانه دور شوهرشون میگردن نبودم

ولی خب دعوا هامون خیلی کمتر شد

از طرفی شوهرم یه سری تو مخیا برام به وجود میاره که اوایل کمتر حساس بودم ولی وقتی زیاد تکرار شد دیگه الان خیلی حساسم روشون...مثلا کارا رو خییییییلی شدیدا پشت گوش میندازه....یا دوست داره رفتار لاتی کنه و فحش بده فکر میکنه اینجوری بامزه تره.. من از اینجور شخصیت بدم میاد

از یه طرف دیگه چون من زیاد بهش گیر دادم و محبت نکردم اونم محبتش کم شده

بعد بهش میگم خیلی از هم دوریم هرکدوممون تو دنیای خودش زندگی میکنه...بیا بیشتر باهم حرف بزنیم به هم نزدیک تر بشیم...ولی اون فقط صبح تا شب کار میکنه..بعضی وقتا ۵ دقیقه هم برام وقت نمیذاره...واسه حرف زدن که ماهی ۵ دقیقه هم وقت نمیذاره

جدیدا خیییییلی بهش غر زدم به هر بهونه ای بهش گیر دادم بیشتر از یه ماهه اصلا روی خوش بهش نشون ندادم...واسه اینکه بفهمه از دستش ناراحتم...ولی انگار نه انگار

الانم خانواده اش پیامامونو خوندن و کلی ناراحت شدن و میگن اصلا شماها به درد هم نمیخورید و جدا بشید

خودشم بعد اون دو روزه اصلا خبری نمیگیره ببینم بالاخره تکلیفم چیه

باید واسه عروسی آماده بشم یا واسه دادگاه و طلاق

نمیدونم این گند رو چجوری جمع کنم

از طرفی اگه باهم خوب بشیمم دیگه خانواده هیچکدوممون حوصله مونو ندارن

الان اگه بهش محبتم بکنم بازم از چشم اونا افتادم

این روزا از یاد هیچکس نمیره

هیچی واسه عروسی ما ذوق نداره

کلا احساس بی آبرویی میکنم

اینم بگم همیشه شوهرم میذاره اطرافیان بفهمن و هرچی بهش میگم نکن باز تکرار میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره برای دادگاه آماده بشی متأسفم 

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

خانواده رو ول کن. اونا فراموش میکنن.

.خودت ببین

اختلافت با همسرت چقدره؟ اگه قابل حله و میتونی قبول کنی بمون.

اگه فک میکنی دلت باهاش نیست و میخوایید مثل خروس جنگی باشید به نظرم الان تمومش کنی بهتره..

اینجوری که تو گفتی همسرت اخلافای بد زیااد داره

نمونش اینکه دعواهاتونو به دیگران انتقال میده.این یعنی هنوز بچس. حتی اکه ۴۰ سالش باشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خانواده رو ول کن. اونا فراموش میکنن. .خودت ببین اختلافت با همسرت چقدره؟ اگه قابل حله و میتونی قبول ...

من فکر میکنم اختلافا چیزایی نیست که قابل تغییر کردن نباشه

به شرطی که باهم حرف بزنیم به هم نزدیک باشیم. هردومونو به رابطه اهمیت بدیم نه فقط من

از طرفی خانواده چجوری فراموش میکنن؟؟؟شانس اوردم جاری دار نمیشم وگرنه همیشه مقایسه میکردن

مدیریت زندگی بلد نیستین. به دادگاه فکر نکن. شما مشاوره لازم دارید، چه معنی داره مرد گنده همه چیزو به خانوادش بگه یا به تو بی توجهی کنه. مگه دختری که تو عقده جز محبت چی میخواد

من فکر میکنم اختلافا چیزایی نیست که قابل تغییر کردن نباشه به شرطی که باهم حرف بزنیم به هم نزدیک باش ...

من حس میکنم مقصر تویی این چیه افتاده دهن همه بی محلی کنی میاد سمتت اینا برا یه دوسپسر دوست دخترن که پسره برا نیازش منت میکشه از تو محبت نگیره از کی بگیره من هشت سال مشاور حقوقی هستم اکثر اختلافا سر همین بچه بازیاس بی محلی یعنی چی همه یه نقصایی دارت کامل که نیستن جا اینکه غر بزنی یه باربهش گفتی خسته نباشید اصلا جلوچشمته صبح تاشب براتو داره کارمیکنه  پس ول ول بگرده و هیچی پول نداشته باشه خوبه جااینکارا باگل و شیرینی برو دم خونشون بزار بامادر شوهرت رفیث باشی چه اشکال داره دلیلم نداره دعواهاتونو به خانواده ها بکشین بگذر تا ازت بگذرن بگو مادر جون دعوا نمک زندگیه همین شوهرتو به یه شام دعوت کن اصلا خونه مادرشوهرا خودت غذا درست بکن 

من نمیخوام همه چی تموم بشه ولی تو مخی هام میخوام درست بشه همه بحثامم سر همینه

درست نمیشه چون شخصیت طرف مقابلو نمیتونی عوض کنی

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
من فکر میکنم اختلافا چیزایی نیست که قابل تغییر کردن نباشه به شرطی که باهم حرف بزنیم به هم نزدیک باش ...

برین مشاوره 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️