2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4885 بازدید | 113 پست
اشتباه کردی حق طلاق چیه بعضی ها شوهرشون می میره فقط با مهریه می تونن خونه زندگیشون رو از چنگ مادرشو ...

من دوتا بچه دارم. خانواده ی همسرم همیشه پشتم بودن. حتی وقتی با پسرشون به مشکل خوردم. مطمئنم هیچ وقت منو آواره نمیکنن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پولشو تو میدی بره بگیره..چرا گمراه میکنی طرفو به چه مناسبت بگیره

من کار حقوقی انجام میدم روی هوا حرف نمیزنم.  شما هم برو بپرس بعد اینجوری نظر بده . برای انجام هر کاری توی دادگاه یا اصیل باید باشه یا وکیل . ایشون خودش هست ولی از شوهرش وکالت داره نیازه که وکیل بگیره اونم وکیل دادگستری ‌ روز خوش 

ینی وکیل برای روال اداری باید بگیره؟یا ازین لحاظ که حق طلاقش ارزشی نداره و مرد باز باید اجازه بده؟

نه مرد دیگه هیچ حقی نداره. برای کارای دادگاه انگار باید یه نفر وکیل باشه 

ینی وکیل برای روال اداری باید بگیره؟یا ازین لحاظ که حق طلاقش ارزشی نداره و مرد باز باید اجازه بده؟

نه وکالتش ارزش داره البته بستگی به متن وکالت داره و چیزایی که بهش وکالت داره ولی برای دادگاه باید وکیل دادگستری بگیره

من کار حقوقی انجام میدم روی هوا حرف نمیزنم.  شما هم برو بپرس بعد اینجوری نظر بده . برای انجام ه ...

هیچ نیازی نیست ..نیاز باشه همونجا بهش میگن یا خودشون براش میگیرن ..یه خونه بنامشه اونم خرج وکیل کنه 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

من دوتا بچه دارم. خانواده ی همسرم همیشه پشتم بودن. حتی وقتی با پسرشون به مشکل خوردم. مطمئنم هیچ وقت ...

نه عزیزم فکرت کاملا اشتباهه ، الان موقع تقسیم ارث و میراث برادر با برادر دشمن خونی می شه چه برسه مادر شوهر ، باور نمی کنی اینجا بپرس، دوتا از دوستای ما بودن پدر شوهر مادرشوهر تا هفتم صبر نکردن گفتن تا داغه کار رو تموم کنیم

نه عزیزم فکرت کاملا اشتباهه ، الان موقع تقسیم ارث و میراث برادر با برادر دشمن خونی می شه چه برسه ماد ...

میدونید من تو شرایطی این تصمیم و گرفتم که زندگیم لب تیغ بود. این بهترین راه بود 

نه عزیزم وقتی وکالت در طلاق داری دیگه جای اخطار هم واسش نمیره

بهتر کارتو زود جلو میبرن..گول نخوری بری وکیل بگیری

برو درخواست بده اگه دیدی کارت اصلن جلو نمیره و هیچ چاره ای نیست وکیل بگیر

این وکیلا همشون هف خط عالمن دو تا کار ساده ک خودتم‌میتونی انجام میدن کلی پول میگیرن

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته