2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4885 بازدید | 113 پست
وکالت کامل دارم بلا عزل

یه بنده خدایی وکالت در طلاق داشت گفت دادگاه گفته دوتا شاهد هم باید بیارین، ولی من با وکیل صحبت کردم گفت اینا همه قابل حله و وکیل بگیرین هم جلسه مشاورشو رفع میکنیم هم این مسائلو.. هشت نه تومنی میگیرن وکیلا برای این کار. بعضیام ده تومن. اگه شوهرتون کوتاه می یاد و قبول کنه طلاق رو که اصلا وکیل هم نمیخواد بگیرین.

میدونید من تو شرایطی این تصمیم و گرفتم که زندگیم لب تیغ بود. این بهترین راه بود 

البته شاید از نظره من. از بعد این کارم. همسرم کاملا سربه راه شده و سرش تو زندگیه فقط. همیشه ام میگه موندی و منو بخشیدی الانم بتونی میری ولی موندی تو زندگیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه وکالتش ارزش داره البته بستگی به متن وکالت داره و چیزایی که بهش وکالت داره ولی برای دادگاه باید وک ...

ممنون چون خودم تصمیم داشتم وکالت بلاعزل دفترخونه ای برای طلاق و غیره بگیرم این مورد رو نمیدونستم ی لحظه ترسیدم🌷

کاش بخشی از مهریه رو میبخشیدی، نه همشو. البته اگه مشکل مالی نداری و شاغلی و هدفت راحت شدن از یه زندگی بد باشه مشکلی نیست... آها هرچند شما گفتین فعلا هنوز مشکلی ندارین با هم. خوشبخت باشین

ممنون چون خودم تصمیم داشتم وکالت بلاعزل دفترخونه ای برای طلاق و غیره بگیرم این مورد رو نمیدونستم ی ل ...

وکالت اگر بگیری دیگه نیاز نیست شوهرت بیاد یا اگر نیاد به مشکل نمیخوری ولی برای انجام کارهای طلاق توی دادگستری برای وقتی که وکالت داری باید وکیل بگیری ولی همینجور که گفتم دیگه هیچ نیازی به حضور شوهرت نبست.  فقط وکالتی که میگیری کامل  و جامع باشه ‌ . حتی اگر تونستی حق حضانت و اینا رو بگو قید کنن 

یه بنده خدایی وکالت در طلاق داشت گفت دادگاه گفته دوتا شاهد هم باید بیارین، ولی من با وکیل صحبت کردم ...

آخه با وکالتی که دارم. شوهرم هیچ کاره اس تو طلاق. فقط واسه کارای قانونی و محضر و اینا گفتن یک نفر وکیل دادگستری باید باشه. اینم یه وکیل گفت بهم.باز فعلا دارم تحقیق میکنم 

یه مشکل بزرگ بینمون پیش اومد.طلاقمم نمی‌داد. مجبور شدم اینکارو کنم

شوهر منم طلاق نمیده چجوری حق طلاق بگیرم 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...