2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4885 بازدید | 113 پست
من و شما همسنیم عین خواهرای خودمی که دلم نمیخواد توی این شرایط ببینمشون عزیزم. از حرفم دلخور نشو از ...

ممنونم عزیزم. نه چرا دلخور بشم واقعیته حرفات. آره من مشکلی ندارم الان یک ساله که حق طلاق دارم. ولی فقط طلاق و تنهایی تو ذهنمه بروز نمیدم

میدونی عزیزم من کلا 17 سالم بود که ازدواج کردم. از اولم مشکلات داشتم همیشه تو قهر و آشتی بودیم تا این آخرین بار که سخت ترین ضربه رو بهم زد. بخدا قسم هیچکس اندازه ی من به همسرش رسیدگی نمی‌کرد حقم خیانت نبود. حالام گذشته رو در ظاهر بخشیدم. 

ولی یه چیزی و کلی بگم که من فقط و فقط از درون داغونم بقیه چون قبل منو دیدن می‌فهمن که دارم حفظ ظاهر میکنم. مثلا رفیقام دعوام میکنن میگن چرا قبلا تا صبح چت میکردیم الان هفته یبارم یع پیام نمیدی. یا چرا نمیای. قبلا ماهی یع دورهمی داشتیم ولی الان فقط صبح تا شب تو خونم با گوشی و بچه ها و کارای خونه سرگرمم. تازه صاحبخونه شدیم. ولی همینم منو خوشحال و با انرژی نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف میزنه تک فرزند یک خانواده رو میکشه ولی میبخشنش. شما که از این آقا دوتا بچه داری و روزهای خوشی هم ...

نمیتونم عزیزم.حوصله شلوغی و ندارم.من چند ماه یبار موهامو رنگ میکردم همه میگفتن حیفه موهات. ولی گوش نمی‌دادم. الان یک ساله سمت رنگ مو نرفتم 

فقط دلم میخواد چشمامو ببندم و ببینم بچه هام دارن میرم سر خونه زندگیه خودشونو منم برم یه گوشه تنها فقط آرامش داشته باشم 

اگه خودت حق طلاق داشته باشی دقیق نمیدونم شاید یکی دوماه ولی اگه حق طلاق نداشته باشی هیچوقت مگه اینکه ...

هیچ وقت ک نمیشه 

دیگه نهایت دو سال 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...
این پیامتو الان خوندم عزیزم. خیلی متاسف شدم. به هیییییچ عنوان طلاق نگیر عزیزم . بمون کنارش خودتو ...

ممنونم عزیزم. امروز بعد از مدت ها یکم درد و دل کردم حالم بهتره مرسي بابت حرفای قشنگت. قبلا تا از مشکلات میگفتم اشکم میریخت. الان فقط دیگه میریزم تو دلم 

ممنونم عزیزم. نه چرا دلخور بشم واقعیته حرفات. آره من مشکلی ندارم الان یک ساله که حق طلاق دارم. ولی ف ...

کاملاااات درکت میکنم چون از سن بچه هات مشخصه خیلییی زود وارد زندگی مشترک و مشکلات زندگی شدی . خیانت واقعا دردناکه . ولی اگر طرف واقعا نادم هست بنظرم کوتاه بیا هم درظاهر هم باطن.

میدونی همسرم چی بهم میگه؟؟؟

میگه اگر روزی روزگاری بهم خیانت کردی نمیخوابونم توی گوشت . یکی میزنم توی گوش و دهن خودم که یجای زندگی رو برات کم گذاشتم که تو کشیده شدی سمت دیگری.

حالا من نمیگم شما مقصر اون خیانت هستی . جنس مرد کلاااا تنوع طلبه . حتی همین همسرخودمم که علاقه ش بهم زبانزده بخدا بذارنشون به وقتش خیانت خودشون میکنن. دیگه گذشششششت تعهد پدر و مادرمون . پدر و مادرای ما قدیما اگر علاقه هم بهم نداشتن ولی تعهد داشتن به هم . جوونا امروزی تا رنگ و لعاب میبینن سریع لغزش پیدا میکنن.

بابت خانه دار شدنتم تبریک میگم عزیزم😍😍ان شاءالله خوش ترین لحظات رو ۴نفری توش بگذرونید.  و صدای خنده تون قطع نشه از داخلش

میشه بجای لایک واسه آرامش روح و قلبم ی صلوات بفرستی؟🙏
ممنونم عزیزم. امروز بعد از مدت ها یکم درد و دل کردم حالم بهتره مرسي بابت حرفای قشنگت. قبلا تا از مشک ...

درخواست دوستی بده شمارمو بهت بدم هروقت دوس داشتی بهم پیام بده😘😘😘

کدوم شهری عزیزم؟

میشه بجای لایک واسه آرامش روح و قلبم ی صلوات بفرستی؟🙏